قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

ماهواره نور همچنان در مدار زمین قرار دارد

به مناسبت سالروز آغاز به کار ماهواره نور در فضا، سیگنال بیکن این ماهوره در روزهای پنجشنبه و جمعه( ۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ) روشن شده و در سراسر کره زمین قابل دریافت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 29
کد خبر: ۸۵۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سوم اردیبهشت ماه سال 1399 نخستین ماهواره چند منظوره جمهوری اسلامی ایران با نام " نور" توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از کویر مرکزی ایران پرتاب و در مدار 425 کیلومتری زمین قرار گرفت.

 

تحقق این مهم که در زمره فناوری های برتر جهانی قرار دارد آن هم در شرایط تحریم های سخت و ظالمانه دشمنان ، با تکیه بر دانش بومی و توانمندی داخلی در ساخت و آماده سازی تمامی اجزای فناوری‌های ؛ به زعم صاحب نظران و کارشناسان این حوزه دستاوردی بزرگ و تحولی نوین در عرصه فضایی ایران اسلامی را رقم زد  و ابعاد نوین قدرت دفاعی ایران را به نمایش گذاشت.

 

همزمان  با اولین سالگرد این اتفاق غرورآفرین ملی، فرماندهی فضایی نیروی هوافضای سپاه از فعال بودن ماهواره نور پس از گذشت یک سال از پرتاب آن خبر داد و اعلام کرد: داده های جمع آوری شده توسط این ماهواره چندمنظوره به صورت روزانه توسط ایستگاههای زمینی دریافت می شود.

 

بنابر اعلام فرماندهی فضایی نیروی هوافضای سپاه ماهواره نور که توسط ماهواره بر قاصد به فضا پرتاب شد، طی یک سال گذشته 6 هزار بار به دور کره زمین چرخید و ارتفاع مداری آن  در حال حاضر 410  کیلومتر است.

 

جمعه دهم اردیبهشت ماه اولین سالگرد شروع به کار و آغاز ماموریت ماهواره نور است؛ به همین مناسبت سیگنال بیکن ماهواره  نور در روزهای پنجشنبه و جمعه( 9 و 10 اردیبهشت ماه ) روشن شده و در سراسر کره زمین قابل دریافت خواهد بود.

 

پیش‌بینی می‌شود عمر مداری این ماهواره که ابعاد جدیدی از توانمندی و قدرت دفاعی جمهوری اسلامی را ارتقا بخشید یک سال دیگر هم ادامه داشته باشد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار