کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات 

متن بدتر از گناه حسام الدین آشنا!

«حسام‌الدین آشنا» که از ریاست مرکز بررسی‌های استراتژیک برکنار شده توضیحات عجیبی در خصوص رسوایی صوت گفتگو با ظریف منتشر کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۵۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «حسام الدین آشنا» که از ریاست مرکز بررسی‌های استراتژیک برکنار شده توضیحات عجیبی در خصوص رسوایی صوت گفتگو با ظریف منتشر کرده است، او به‌دلیل مسئولیت مستقیم در رابطه با پروژه گفت‌وگو‌ با وزرا و معاونین رئیس جمهور متهم ردیف اول «لو رفتن» صوت ظریف حساب می‌شود.

 

گفت‌‌وگوی ظریف مملو از تحریفات تاریخی و تحلیل‌های فانتزی در روابط بین‌الملل است و خسارت‌های زیادی به حیثیت ایران در موضوع روابط خارجی زده، مهم‌تر از آن در اظهارات وزیر خارجه ظلم بزرگی به چهره ملی حاج قاسم سلیمانی شده است اما در توضیحات مشاور روحانی نه نشانه‌ای از عذاب وجدان و شرمساری دیده می‌شود و نه خبری از عذرخواهی وجود دارد؛ بدتر اینکه جناب آشنا تلویحاً خود را «حکیم‌باشی» خوانده و خواسته است به‌جای آنکه او را دراز کنند فقط به‌سراغ دیگران بروند.

 

در جریان افتضاح لو رفتن فایل صوتی مصاحبه ظریف با وجود برکناری آشنا و اظهارات روحانی در خصوص اینکه بخشی از محتوا نظر دولت و رئیس‌جمهور نیست، همچنان هیچ‌گونه عذرخواهی از سوی ظریف به‌عنوان گوینده آن سخنان و آشنا به‌عنوان مجری پروژه انجام نشده است، ترجمه خلاصه متن آشنا نیز «طلبکاری وقیحانه» به‌جای «پوزش متواضعانه» است.

 

شاید مهمترین پیام رفتار آشنا و ظریف بعد از این رسوایی تأمل در همین نکته است، این‌که چگونه افرادی در عالی‌ترین سطوح اجرایی لطماتی جبران‌ناپذیر به حیثیت و منافع ملی وارد کنند و بعد بدون اینکه هزینه آن را بدهند از موضع طلبکارانه با ملت سخن بگویند.

 

چگونه می‌شود مسئول چنین افتضاح تاریخی بود و بعد نصیحت «امنیتی» به مسئولان کرد تا «حداقل جلوی یک مسیر نفوذ» را بگیرند، چه نفوذی می‌تواند اثری بدتر از اظهارات ضدملی وزیر امور خارجه و افشای آن به رسانه‌های ضدانقلاب داشته باشد؟/تسنیم

ارسال نظر