جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

حماس: تعویق انتخابات، کودتا علیه توافقات ملی است

جنبش حماس در واکنش به تصمیم تشکیلات خودگردان مبنی بر تعویق انتخابات فلسطین تأکید کرد که این مسئله هیچ ارتباطی به قدس ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر جنبش حماس نسبت به تصمیم تشکیلات خودگردان مبنی بر تعویق انتخابات فلسطین، ابراز تأسف کرد.

 

این جنبش با انتشار بیانیه‌ای، بامداد امروز جمعه، جنبش فتح و تشکیلات خودگردان را مسئول اصلی این تصمیم و پیامدهای آن عنوان و تأکید کرد، این اقدام، «به منزله کودتایی در مسیر مشارکت و توافقات ملی است».

 

خبرگزاری صفا ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، ملت فلسطین در قدس ثابت کرد که می‌تواند اراده خود را به رژیم صهیونیستی تحمیل و انتخابات را برگزار کند.

 

حماس با بیان اینکه لغو انتخابات، هیچ ارتباطی به موضوع قدس ندارد، خاطر نشان کرد، محمود عباس رئیس تشکیلات، باید با برگزاری انتخابات در قدس بدون اجازه قبلی از رژیم صهیونیستی، این رژیم را به چالش بکشد.

 

این حنبش از سایر گروه‌های فلسطینی خواست که نقشه راه ملی تدوین کنند که به یکجانبه‌گرایی پایان دهند و وحدت ملی را محقق کنند.

 

حماس در پایان تأکید کرد، باید همه تلاش‌ها را صرف مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و درگیری با آن در همه عرصه‌ها و زمینه‌ها کرد.

 

رئیس تشکیلات خودگردان بامداد امروز، به طور رسمی به تعویق افتادن انتخابات در سرزمین‌های فلسطین را اعلام کرد و گفت که برگزاری انتخابات منوط به امکان مشارکت قدس اشغالی در این انتخابات است.

 

انتخابات پارلمانی فلسطین قرار بود پس از ۱۵ سال وقفه، در تاریخ بیست‌ودوم می ۲۰۲۱ (یکم خرداد ۱۴۰۰)، انتخابات ریاستی در تاریخ سی‌ویکم جولای ( ۹ مرداد ۱۴۰۰) و همچنین انتخابات شورای ملی در روز ۳۱ آگوست (۹ شهریور) در فلسطین برگزار شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر