عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

شهادت «اسماعیل برهوم»، عضو دفتر سیاسی حماس تایید شد

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت اسماعیل برهوم عضو دفتر سیاسی خود در حمله هوایی ساعتی پیش ارتش اسرائیل به بیمارستان ناصر در خان یونس را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت اسماعیل برهوم عضو دفتر سیاسی خود در حمله هوایی ساعتی پیش ارتش اسرائیل به بیمارستان ناصر در خان یونس را تایید کرد.

حماس تصریح کرد: هدف گرفتن شهید برهوم در حالی که وی در داخل یکی از بخش‌های بیمارستان تحت درمان بود، جنایتی جدید در پرونده مملو از جنایاتِ اشغالگران تروریست است که هیچ ارزشی به مقدسات، جان مردم و مراکز درمانی قائل نیستند، این جنایت بار دیگر تاکید می‌کند که رژیم صهیونیستی کاملا به قوانین بین‌المللی بی‌اعتناست و به سیاست کشتار هدفمند خود علیه مردم فلسطین و رهبران آن ادامه می‌دهد.

این جنبش فلسطینی بمباران بیمارستان را که تشدید تنشی خطرناک در جنایات صهیونیست‌ها در حق فلسطینی‌ها و نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی است، شدیدا محکوم کرد.

حماس تاکید کرد: فرمانده شهید اسماعیل برهوم از شخصیت‌های برجسته فعالیت اسلامی و تبلیغی و یکی از ستون‌های این جنبش در نوار غزه بود که زندگی خود را در خدمت به مردم، دین و مساله فلسطین سپری کرد.

این جنبش در پایان اظهار داشت: خون این فرماندهان چراغ راهی در مسیر مقاومت و آزادی خواهد بود و جنایات اشغالگران مانع از تداوم مقاومت و جهاد تا آزادی و بازگشت به اراضی اشغالی نخواهد شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر