پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

شهادت «اسماعیل برهوم»، عضو دفتر سیاسی حماس تایید شد

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت اسماعیل برهوم عضو دفتر سیاسی خود در حمله هوایی ساعتی پیش ارتش اسرائیل به بیمارستان ناصر در خان یونس را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای شهادت اسماعیل برهوم عضو دفتر سیاسی خود در حمله هوایی ساعتی پیش ارتش اسرائیل به بیمارستان ناصر در خان یونس را تایید کرد.

حماس تصریح کرد: هدف گرفتن شهید برهوم در حالی که وی در داخل یکی از بخش‌های بیمارستان تحت درمان بود، جنایتی جدید در پرونده مملو از جنایاتِ اشغالگران تروریست است که هیچ ارزشی به مقدسات، جان مردم و مراکز درمانی قائل نیستند، این جنایت بار دیگر تاکید می‌کند که رژیم صهیونیستی کاملا به قوانین بین‌المللی بی‌اعتناست و به سیاست کشتار هدفمند خود علیه مردم فلسطین و رهبران آن ادامه می‌دهد.

این جنبش فلسطینی بمباران بیمارستان را که تشدید تنشی خطرناک در جنایات صهیونیست‌ها در حق فلسطینی‌ها و نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی است، شدیدا محکوم کرد.

حماس تاکید کرد: فرمانده شهید اسماعیل برهوم از شخصیت‌های برجسته فعالیت اسلامی و تبلیغی و یکی از ستون‌های این جنبش در نوار غزه بود که زندگی خود را در خدمت به مردم، دین و مساله فلسطین سپری کرد.

این جنبش در پایان اظهار داشت: خون این فرماندهان چراغ راهی در مسیر مقاومت و آزادی خواهد بود و جنایات اشغالگران مانع از تداوم مقاومت و جهاد تا آزادی و بازگشت به اراضی اشغالی نخواهد شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار