درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های شرقی و غربی/ دستگیری ۶۳ نفر متجاوز وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

عراقچی: روند مذاکرات کند شده ولی رو به جلوست

معاون وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد کشورمان در نشست کمیسیون مشترک برجام اعلام کرد که طرف‌های مذاکره‌کننده در وین هنوز در برخی موارد اختلاف دارند و در نتیجه رایزنی‌ها این نقاط اختلاف روشن‌تر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 01
کد خبر: ۸۶۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران ساعاتی پس از پایان نشست کمیسیون مشترک برجام در وین اعلام کرد که طرف‌های مذاکره‌کننده در بسیاری از موارد به نقاط اشتراک رسیده‌اند اما هنوز اختلافاتی نیز در برخی موارد وجود دارد.

عراقچی در خصوص نشست امروز ایران و کشورهای 1+4 در وین گفت: این دور از رایزنی‌ها، دور سوم مذاکرات در وین بود که انجام شد. امروز ( شنبه) تصمیم گرفتیم توقفی برای جمع بندی درباره بحث های صورت گرفته در پایتخت ها بدهیم. مذاکرات در سطوح و قالب های مختلف برگزار شده و بسیار فشرده بود.

 

وی افزود: می‌توانم بگویم که مباحث هم در حوزه‌های مورد اختلاف و هم در حوزه‌های مورد توافق به یک پختگی رسیده است. بحث ها روشن تر، فاصله ها دقیق تر و اختلاف ها شفاف‌تر شده است. ما هم در حوزه هسته ای و هم در حوزه تحریم ها نکات ریز فنی و جزئیاتی داریم که باید بر روی آنها بحث و بررسی صورت بگیرد. در بسیاری از موارد نقاط مشترک و در برخی موارد نقاط اختلاف وجود دارد. در نتیجه رایزنی‌های انجام گرفته نقاط اختلاف روشن تر شده است .

 

مذاکره‌کننده ارشد کشورمان در ادامه اظهار داشت: در برخی حوزه ها وارد نگارش متن شدیم و این جایی است که کار خیلی آهسته صورت می گیرد. کار روی متن دقت خود را می‌طلبد و با توجه به اینکه برخی موضوعات کماکان مورد اختلاف است کار به آهستگی پیش می رود. در عین حال روند رو به جلو است اگرچه آهسته است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار