بلینکن: خروج نظامی آمریکا به معنی خروج کامل از افغانستان نیست-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

بلینکن: خروج نظامی آمریکا به معنی خروج کامل از افغانستان نیست

درحالیکه قرار است نظامیان خارجی تا شهریور ماه خاک افغانستان را ترک کنند، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که خروج نظامیان این کشور به معنی خروج کامل آمریکا از افغانستان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا اظهار داشت که پس از خروج کامل نظامیان کشورش از افغانستان نیز حضور آمریکا ادامه خواهد یافت.

 

بلینکن به «سی‌بی‌اس» گفت: ما 20 سال است که در افغانستان حضور داریم و گاهی اوقات فراموش می‌کنیم چرا در وهله اول به آنجا رفتیم، ما برای مقابله با افرادی که 11 سپتامبر به ما حمله کرده بودند به افغانستان رفتیم و این کار را کردیم.

 

وی افزود: فقط بخاطر اینکه نیروهایمان در حال بازگشت به خانه هستند به این معنی نیست که در حال خروج از افغانستان هستیم، اینطور نیست.

 

وزیر خارجه آمریکا همچنین تاکید کرد که سفارت آمریکا به فعالیت در افغانستان ادامه خواهد داد و واشنگتن به کمک‌های اقتصادی، بشردوستان و توسعه‌ای از این کشور ادامه ‌می‌دهد.

 

بلینکن در پاسخ به اینکه آیا طالبان قادر به تصرف افغانستان است، گفت: ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم و طیف وسیعی از احتمالات وجود دارد.

 

وزیر خارجه آمریکا درحالی مدعی است که حمله به افغانستان برای مقابله با عاملان حملات 11 سپتامبر بود که «اسامه بن لادن» 10 سال پیش در «ابت آباد» پاکستان کشته شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده