بلینکن: خروج نظامی آمریکا به معنی خروج کامل از افغانستان نیست-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

بلینکن: خروج نظامی آمریکا به معنی خروج کامل از افغانستان نیست

درحالیکه قرار است نظامیان خارجی تا شهریور ماه خاک افغانستان را ترک کنند، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که خروج نظامیان این کشور به معنی خروج کامل آمریکا از افغانستان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا اظهار داشت که پس از خروج کامل نظامیان کشورش از افغانستان نیز حضور آمریکا ادامه خواهد یافت.

 

بلینکن به «سی‌بی‌اس» گفت: ما 20 سال است که در افغانستان حضور داریم و گاهی اوقات فراموش می‌کنیم چرا در وهله اول به آنجا رفتیم، ما برای مقابله با افرادی که 11 سپتامبر به ما حمله کرده بودند به افغانستان رفتیم و این کار را کردیم.

 

وی افزود: فقط بخاطر اینکه نیروهایمان در حال بازگشت به خانه هستند به این معنی نیست که در حال خروج از افغانستان هستیم، اینطور نیست.

 

وزیر خارجه آمریکا همچنین تاکید کرد که سفارت آمریکا به فعالیت در افغانستان ادامه خواهد داد و واشنگتن به کمک‌های اقتصادی، بشردوستان و توسعه‌ای از این کشور ادامه ‌می‌دهد.

 

بلینکن در پاسخ به اینکه آیا طالبان قادر به تصرف افغانستان است، گفت: ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم و طیف وسیعی از احتمالات وجود دارد.

 

وزیر خارجه آمریکا درحالی مدعی است که حمله به افغانستان برای مقابله با عاملان حملات 11 سپتامبر بود که «اسامه بن لادن» 10 سال پیش در «ابت آباد» پاکستان کشته شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده