بلینکن: خروج نظامی آمریکا به معنی خروج کامل از افغانستان نیست-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

بلینکن: خروج نظامی آمریکا به معنی خروج کامل از افغانستان نیست

درحالیکه قرار است نظامیان خارجی تا شهریور ماه خاک افغانستان را ترک کنند، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که خروج نظامیان این کشور به معنی خروج کامل آمریکا از افغانستان نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا اظهار داشت که پس از خروج کامل نظامیان کشورش از افغانستان نیز حضور آمریکا ادامه خواهد یافت.

 

بلینکن به «سی‌بی‌اس» گفت: ما 20 سال است که در افغانستان حضور داریم و گاهی اوقات فراموش می‌کنیم چرا در وهله اول به آنجا رفتیم، ما برای مقابله با افرادی که 11 سپتامبر به ما حمله کرده بودند به افغانستان رفتیم و این کار را کردیم.

 

وی افزود: فقط بخاطر اینکه نیروهایمان در حال بازگشت به خانه هستند به این معنی نیست که در حال خروج از افغانستان هستیم، اینطور نیست.

 

وزیر خارجه آمریکا همچنین تاکید کرد که سفارت آمریکا به فعالیت در افغانستان ادامه خواهد داد و واشنگتن به کمک‌های اقتصادی، بشردوستان و توسعه‌ای از این کشور ادامه ‌می‌دهد.

 

بلینکن در پاسخ به اینکه آیا طالبان قادر به تصرف افغانستان است، گفت: ما باید برای هر سناریویی آماده باشیم و طیف وسیعی از احتمالات وجود دارد.

 

وزیر خارجه آمریکا درحالی مدعی است که حمله به افغانستان برای مقابله با عاملان حملات 11 سپتامبر بود که «اسامه بن لادن» 10 سال پیش در «ابت آباد» پاکستان کشته شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار