️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به اظهارات ظریف

واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به اظهارات ظریف نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: سزاوار نیست کسانی که عزت و توانمندی و پشتوانه کارهایشان در مذاکرات و ارتباطات دیپلماسی را از شهید سلیمانی گرفتند نمک‌نشناسی کرده و نسبت به روش و سیره این شهید والامقام کم‌لطفی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 03
کد خبر: ۸۶۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله حاجی صادقی در قماظهار داشت: تحریف شخصیت‌های بزرگ و ظلم به بزرگی آن‌ها به‌خصوص پس‌ازاینکه دنیا را با شهادت ترک کردند موضوع جدیدی نیست.

 

وی افزود: شهید بزرگوار و افتخارآفرین ما شهید سلیمانی برای همه عرصه‌ها افتخارآفرین بود و یکی از موضوعاتی که باید مراقب باشیم اینکه مکتب، مرام، مسلک و روش این شهید گرفتار تحریف نشود.

 

نماینده ولی در سپاه بیان کرد: شهید افتخارآفرین ما شهید سلیمانی عزت بخش و مدافع حقوق مردم و تلاش‌گر در همه میدان‌های جهاد و انسان ذوابعادی بود که در متن جهادش اخلاق و تعبد به شریعت کاملاً مشاهده می‌شود، در متن مبارزه با استکبار و مهربانی‌اش به مردم بی‌نظیر بود و در برابر دشمنان محکم و در برابر مردم و دوستان مهربان بود.

 

شهید سلیمانی دیپلمات فوق‌العاده‌ای بود

استاد حوزه و دانشگاه بابیان اینکه شهید سلیمانی در عین اینکه فرمانده توانمند و هوشیاری بود دیپلمات فوق‌العاده‌ای بود، عنوان کرد: این دیپلمات‌هایی که امروز ادعای دیپلماتی می‌کنند باید در مکتب این شهید شاگردی کنند و بدانند که هرگاه بر اساس دیپلمات وی حرکت کردیم و هر جا روش سردار سلیمانی بوده موفق عمل کرده‌ایم.

 

کسانی که به سردار سلیمانی نمک‌نشناسی کردند عزت خود در مذاکرات را از حاج قاسم گرفتند

حاجی صادقی تصریح کرد: سزاوار نیست کسانی که عزت و توانمندی و پشتوانه کارهایشان در مذاکرات و ارتباطات دیپلماسی را از شهید سلیمانی گرفتند نمک‌نشناسی کرده و نسبت به روش و سیره این شهید والامقام کم‌لطفی کنند.

 

باید همواره نام حاج قاسم را به‌عنوان الگوی مبارزه با استکبار مطرح کنیم

وی ادامه داد: جدای از مباحث سیاسی که مطرح است آنچه مهم است فراموش نکنیم شهید سلیمانی نمرده بلکه شهید است و شهید حاضر و ناظر است و مراقب باشیم شیوه شهید سلیمانی تعطیل نشود، باید به این شهید والامقام افتخار کرده و با سربلندی نام حاج قاسم را به‌عنوان الگوی مبارزه با استکبار مطرح کنیم.

 

برخی افراد به دنبال بزرگ کردن خود با هجمه به شهید سلیمانی هستند

نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: برخی افراد به‌جای اینکه بخواهند بزرگ کردن خود را با کوچک کردن دیگران دنبال کنند این موضوع را بدانند که بزرگی آن‌ها با نزدیک شدن به شهید سلیمانی محقق می‌شود چون حاج قاسم با نزدیک شدن به خدا بزرگ شد.

 

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: امام علی(ع) که امام حاج قاسم و رهبر همه ما شیعیان است و این ایام به نام این امام همام است و هرکسی به وی نزدیک می‌شد بزرگ می‌شد ولی برخی از دشمنان نمی‌توانستند بزرگی وی را ببینند و می‌خواستند با تحقیر و توهین به این امیرالمؤمنین(ع) خود را بزرگ کنند ولی هرگز بزرگ نشدند.

 

حاجی صادقی تصریح کرد: این مطالب در مردم اثر نمی‌کند چون شهید سلیمانی قلوب ملت‌های مسلمان و مردم مستضعف را تصاحب کرده و در دل‌ها جای گرفته است، شهید سلیمانی در همه تصمیمات در اوج عقلانیت و تدبیر همچون مقام معظم رهبری عمل می‌کرد.

 

نماینده ولی‌فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: نگران این نیستیم که حاج قاسم آسیب ببیند بلکه نگرانیم خود افراد به خاطر ظرفیت کوچکشان و عدم درک حاج قاسم بخواهند با کوچک کردن این شهید خود را بزرگ کنند ولی این موضوع را بدانند که این راهش نیست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار