پزشکیان فردا به اصفهان می‌رود فوری / تعطیلی مشهد در ۲۴ مهر لغو شد جزئیات تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی با ۱۰ سال سابقه کار عضو کمیسیون انرژی: مجلس هیچ طرحی برای افزایش قیمت بنزین ندارد ادارات و دستگاه‌های اجرایی لرستان دورکار شدند لاریجانی: ترامپ درباره ایران هذیان می‌گوید تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص مصلحت مرکز ملی فضای مجازی: اخیرا سه حمله مهم به زیرساخت‌های کشور انجام شده که مهار شد صدور رای دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران مجلس: مصوبات مجمع تشخیص قابل رد نیست/ هدف طرح CFT تعلیق مصوبه است هشدار وزیر کشور درباره کاهش جمعیت؛ ایران در ۱۴۸۰ کمتر از ۴۰ میلیون نفر لاریجانی: مقاومت همواره پایدار است و پیروز فرمانده نیروی زمینی سپاه: شلیک موشک‌های دقیق سپاه امنیت کشور را تثبیت کرده است سرلشکر حاتمی: جنگ ۱۲ روزه به اندازه ۱۲ سال برای ما درس آموخته داشت شهادت سرهنگ پاسدار محمد سهرابی بر اثر شدت جراحات وارده در جنگ ۱۲ روزه + عکس

واکنش ظریف پس از بیانات رهبر معظم انقلاب

وزیر امور خارجه در اینستاگرام نوشت: بیانات مشفقانه مقام معظم رهبری برای من و همکارانم ختم کلام و نقطه پایانی برای بحث‌های کارشناسی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 02
کد خبر: ۸۶۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب پس از فرمایشات امروز مقام معظم رهبری در صفحه اینستاگرامش نوشت: بیانات مشفقانه مقام معظم رهبری همچون همیشه برای من و همکارانم ختم کلام و نقطه پایانی برای بحث‌های کارشناسی است.

 

متن این پست به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

حسبنا الله و نعم الوکیل، نعم المولی و نعم النصیر

بیانات مشفقانه مقام معظم رهبری همچون همیشه برای من و همکارانم ختم کلام و نقطه پایانی برای بحث‌های کارشناسی است. به عنوان یک کارگزار و پژوهشگر روابط خارجی، همواره باور داشته‌ام برای قوام این مرز و بوم خدایی، سیاست خارجی باید موضوع وفاق و انسجام ملی باشد و از بالاترین سطح مدیریت و هدایت شود و بر این اساس پیروی از نظرات و تصمیمات رهبری ضرورتی غیرقابل انکار برای سیاست خارجی است. بسیار متأسفم که برخی نقطه نظرات شخصی که صرفا برای انتقال صادقانه تجربیات و بدون قصدی برای انتشار بیان شده بود، دزدانه منتشر و به صورت گزینشی مورد بهره‌برداری و دستمایه خصومت ورزی بدخواهان کشور و مردم و انقلاب گردید و اسباب تکدر خاطر شریف مقام معظم رهبری را فراهم آورد.

امیدوارم به یاری خدا اینجانب و همکارانم بتوانیم در کنار دیگر خدمتگزاران در اجرای بی‌کم و کاست منویات مقام معظم رهبری برای پیشرفت ایران عزیزمان یکدل و یکصدا کوشا باشیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار