منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

لزوم استفاده از فرصت کنونی برای بازگشت آمریکا به برجام

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه در نشست گروه ۷ در لندن، گفت‌وگوی مهمی درباره ایران داشته‌اند، بر لزوم استفاده از فرصت کنونی برای بازگشت آمریکا به برجام تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 04
کد خبر: ۸۶۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از گفت‌وگوی مهم درباره ایران و کره شمالی در جریان نشست کشورهای عضو گروه ۷ خبر داد.

 

بورل بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر خود با اشاره به نشست وزرای خارجه گروه ۷ در لندن، نوشت: «خوشحال هستم که برای شرکت در جلسه وزرای گروه ۷ در لندن حضور دارم، که با مباحثه مهمی درباره ایران و کره شمالی آغاز شد».

 

وی همچنین توضیح داد: «به‌عنوان هماهنگ‌کننده برجام، من بر لزوم استفاده از روزنه فرصت کنونی برای حرکت به سمت بازگشت آمریکا به توافق و اجرای کامل آن تاکید کردم».

 

 

علی‌رغم آن که دولت بایدن برای بازگشت به برجام ابراز تمایل کرده اما دولت جدید آمریکا نیز همچون دولت قبلی این کشور همچنان سیاست‌های مشابهی را در قبال ایران دنبال می‌کنند و بازگشت ایران به تعهدات کامل برجامی را به عنوان پیش شرط لغو تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی تعیین کرده‌اند اما مقام‌های ایران بارها تأکید کرده‌اند که آمریکا قبل از بازگشت به برجام باید تمامی تحریم‌ها علیه ایران را لغو کند.

 

در دور جدید نشست کمیسیون مشترک برجام که هفتم اردیبهشت ماه در وین برگزار شد، حاضران تصمیم به تسریع روند گفت‌وگوها گرفته و توافق شد فعالیت گروه‌های کارشناسی در دو حوزه لغو تحریم‌ها و هسته‌ای به صورت فشرده و سریع ادامه یابد و گروه کارشناسی سوم با عنوان «گروه کارشناسی ترتیبات اجرایی» با هدف گفت‌وگو در خصوص ترتیبات عملی مورد نیاز برای اجرایی شدن لغو تحریم‌ها و سپس بازگشت آمریکا به برجام تشکیل شود.

 

پیش از این نیز، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با تاکید بر اهمیت ایران به‌عنوان یکی از همسایه‌های دریای خزر، ابراز امیدواری کرد که توافق هسته‌ای ایران، بار دیگر در چارچوب‌های گذشته و اولیه به اجرا درآید./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار