پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس

سخنگوی دولت:سرمایه‌گذاری در بورس برای جلوگیری از تورم بوده است

سخنگوی دولت ضمن تاکید بر حمایت دولت از توسعه کمی و کیفی بازار بورس ذکر این نکته را ضروری دانست که افراد برای حضور در این بازار باید مدیریت ریسک و دانش کافی داشته باشند. به گفته او، سرمایه‌گذاری در بورس برای جلوگیری از تورم بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 04
کد خبر: ۸۶۵۵۵

 به گزارش راهبرد معاصر علی ربیعی سخنگوی دولت  در خصوص برخی انتقاد‌ها به بازار بورس که گفته می‌شود رشد آن براساس رونق اقتصادی است و در مقابل منتقدین این نظر که معتقدند رشد شاخص بورس ناشی از افزایش قیمت ارز و انتظاری تورمی در آینده است، گفت: بازار سرمایه یکی از بازار‌های مالی کشور است که قطعا نقش اساسی و تعیین کننده‌ای در اقتصاد کشور خواهد داشت.

تامین مالی بنگاه‌ها از راه بورس از ایجاد تورم جلوگیری خواهد کرد

ربیعی با اشاره به شرایط کشور و تاثیرگذاری بیماری کرونا بر آن گفت: ما در این شرایط باید یا از بانک‌ها برداشت کنیم یا تسهیل تامین بنگاه‌ها را از راه بورس به دست آوریم که روش دوم روشی است که از ایجاد تورم جدید جلوگیری می‌کند و افزایش نقدینگی را در بازار کنترل می‌کند و لذا از همین تریبون از همه قلم به دستان در خواست می‌کنم ضمن هشدار‌هایی که در این خصوص می‌دهند از شرایط بهبود یافته در اقتصاد و قرار گرفتن آن روی ریل حمایت کنند.

وی ضمن تاکید بر اینکه رونق بازار بورس در ایران اتفاق مثبتی محسوب می‌شود، تصریح کرد: کسانی که ملی فکر می‌کنند باید بدانند که رونق بورس اتفاق مبارکی در فضای اقتصادی این روز‌های کشور است.

تداوم حفظ رونق بازار بورس رفاه اجتماعی را افزایش خواهد داد

سخنگوی دولت ادامه داد: براساس این رونق بهبود راهبردی شرکت‌ها اتفاق می‌افتد و در نهایت باعث رفاه اجتماعی خواهد شد بر این اساس اگر دولت بتواند مشکلات بورس را حل این تداوم رونق را حفظ کند با همین پول‌های خرد مردم رفاه اجتماعی افزایش خواهد یافت لذا رویکرد دولت حمایت از توسعه کمی و کیفی بازار بورس است.

ربیعی تصریح کرد: با این رویکرد به رونق این بازار نیز کمک می‌کنیم البته بدیهی است که در هر بازاری مهمترین عامل تعیین کننده قیمت مسئله عرضه و تقاضاست و قطعا انتظارات تورمی فعالان بازار بورس نسبت به آینده اقتصادی در رونق این بازار موثر خواهد بود.

وی با موثر دانستن افزایش قیمت ارز در باراز بورس گفت: افزایش قیمت ارز نیز در این روند موثر بوده و اندازه ارزش این شرکت‌ها افزایش داشته است لذا ارزش روز دارایی‌ها براساس قیمت‌های فعلی ارز یکی از عوامل رشد برخی از این سهام‌ها بوده است.

سخنگوی دولت افزود:، اما در کنار این موارد بهبود وضعیت سودآوری برخی شرکت‌های بورسی به ویژه شرکت‌های صادرات محور قابل توجه بوده است و انتظارات مثبت سرمایه گذاران در مورد سودآوری شرکت‌های بورسی عامل مهمی در افزایش قیمت برخی سهام‌ها بوده است.

 داشتن دانش لازمه اصلی حضور افراد در بازار بورس است

ربیعی ضمن تاکید مجدد بر حمایت دولت از توسعه کمی و کیفی بازار بورس ذکر این نکته را نیز ضروری دانست که داشتن مدیریت ریسک و دانش کافی در خصوص ساختار مالی و سودآوری شرکت‌ها لازمه اصلی حضور افراد در بازار بورس است.

وی با بیان اینکه کرونا در راه افتادن کسب و کار‌ها موجب یک چشم انداز مثبت در این زمینه شد، گفت: طبق گزارش بانک مرکزی تورم انتظاری کاهنده خواهد بود و به نظر می‌رسد ارزش جایگزینی در کنار سایر عوامل در رشد بورس موثر بوده است.

سخنگوی دولت در پایان خاطرنشان کرد: عزم دولت به واگذاری‌های بیشتر انتظارات مثبت ایجاد کرده که قطعا از طرف دولت ادامه خواهد داشت.

تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار