واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

شعله انتفاضه رمضان به شهرک‌های صهیونیستی می‌رسد

سخنگوی «سرایا القدس» هشدار داد اگر رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزات خود ادامه دهد، انتفاضه رمضان به شهرک‌های صهیونیست‌نشین خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 07
کد خبر: ۸۶۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ابو حمزه» سخنگوی «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی هشدار داد.

 

وی تأکید کرد که اگر رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزات خود ادامه دهد، «شعله انتفاضه رمضان به شهرک‌های صهیونیست‌نشین خواهد رسید».

 

خبرگزاری صفا به نقل از ابوحمزه گزارش داد، انتفاضه رمضان به جهنم و آتشی برای صهیونیست‌ها و مواضع نظامی آنان بدل شده است.

 

وی ادامه داد، روز جهانی قدس، روز مستضعفان در مقابله با استکبار و تروریسم صهیونیستی-آمریکایی است و سالگرد این روز، امسال با انتفاضه رمضان مصادف شده است.

 

این فرمانده فلسطینی خاطر نشان کرد، صحنه‌های کرامت و رد ظلم در اینجا مشخص است و اینکه چگونه ساکنان قدس با اقتدار و جرأت، صهیونیست‌ها را زیر پا گذاشتند.

 

ابوحمزه به ساکنان قدس و کرانه باختری وعده صادقانه داد که سوپاپ اطمینان آنان خواهند بود و از آنان خواست که علیه صهیونیست‌ها دست به اقدام بزنند و عملیات‌ها را از سر بگیرند.

 

وی خاطر نشان کرد، هر اندازه زمان طول بکشد و قدرت‌های استکباری تلاش کنند، قدس از بین نخواهد رفت و سرایا القدس نیز لحظه به لحظه، اتفاقات را رصد می‌کند.

 

این مسئول سرایا القدس در پایان تأکید کرد: «جنگ ما با دشمن ادامه دارد، آتش‌بس نخواهیم کرد و بر سر یک ذره از خاک فلسطین، چانه‌زنی نخواهیم داشت. همه ما به وعده خدا برای آزادسازی قدس ایمان داریم»./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار