سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

توضیحات واعظی درباره روند مذاکرات وین

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: با روند فعلی پیش بینی ما این است که با مهارت و توانمندی تیم مذاکره‌کننده ایران انشاالله رفع تحریم‌ها – با رعایت خطوط قرمز و چارچوب‌های ابلاغی مراجع عالی تصمیم‌سازی کشور- دور از دسترس نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 07
کد خبر: ۸۶۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی ضمن تشریح آخرین روند گفت‌وگو در وین، خاطرنشان کرد: خوشبختانه گفت‌وگوها در چارچوب ترسیم شده نظام در حال پیگیری است و بر اساس گزارشات واصله، پیشرفت‌هایی در زمینه رفع تحریم‌های مرتبط با برجام صورت گرفته است.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره ادعای بروز برخی اختلاف‌نظرهای جدی در مذاکرات، ضمن رد ادعاهای جدید، اذعان داشت: اگرچه همچنان گفت‌وگوهای دشواری در پیش روست اما گام‌هایی که تاکنون برداشته شده امیدوارکننده است و ادعای بروز اختلاف‌نظرهایی که منجر به اختلال در روند کلی مذاکرات شود، صحت ندارد.

 

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور ضمن بیان اینکه «با ارزیابی‌های انجام شده از مذاکرات در هفته‌های قبل می‌توان به دورنمای رفع تحریم‌ها امیدوار بود»، خاطرنشان کرد: با روند فعلی پیش بینی ما این است که با مهارت و توانمندی تیم مذاکره‌کننده ایران انشاالله رفع تحریم‌ها – با رعایت خطوط قرمز و چارچوب‌های ابلاغی مراجع عالی تصمیم‌سازی کشور- دور از دسترس نخواهد بود.

 

واعظی در پاسخ به سوالی درباره صحت و سقم ادعای یک رسانه مبنی بر زیاده‌خواهی طرف مقابل مذاکرات و تاثیر روانی آن در بازار خاطرنشان کرد: بله، در روزهای گذشته و متاثر از جو مثبت مذاکرات وین، بازار ارز روندی نزولی را طی کرد . لذا خبرسازان باید بدانند که اقدامات غیرمسئولانه و جناحی آنها علامت‌های اشتباهی به افکار عمومی و فضای اقتصادی کشور می‌فرستد و این حرکت در چارچوب رقابت‌های جناحی مرسوم قابل ارزیابی و تفسیر نیست.

 

وی افزود: آنچه در این شرایط مهم باید در دستور کار قرار بگیرد، منافع ملی است و اگر حتی گروهی با برجام مخالفند هم نباید با خبرسازی موجب تضعیف تیم مذاکره‌کننده شوند.

 

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور در پایان همه فعالان سیاسی و رسانه‌ها را به وحدت و انسجام دعوت کرد و گفت: با روندی که مذاکرات وین طی می‌کند، همانطور که رئیس‌جمهور در جلسه هیات دولت تاکید داشتند، با وحدت و وفاق ملی، بدون تردید رفع کامل تحریم‌های برجامی دور از دسترس نیست و همه باید در همین مسیر گام برداریم./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار