فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد

سوم خرداد پایان فرصت غربی ها برای اجرای تعهدات برجامی

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر تا سوم خرداد مذاکرات برجامی به نتیجه نرسد طبق قانون لغو تحریم ها دوربین های آژانس در مراکز هسته ای خاموش می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۶۹۸۱

حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ادامه مذاکرات برجامی در وین گفت: تاکنون اتفاق جدیدی رخ نداده و مذاکرات فرسایشی شده است.

 

وی با بیان اینکه امیدواریم قفل مذاکرات شکست شود و مسیر با سرعت ادامه پیدا کند،ادامه داد: اگر این قفل شکسته نشود طبق قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها،سوم خرداد ماه فرصت غربی ها برای عمل به تعهدات خود به پایان می رسد و جمهوری اسلامی ایران بر اساس این قانون اقدامات خود را انجام خواهد داد.

 

نماینده قم در مجلس با تاکید بر اینکه اولین اقدام در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات تا سوم خرداد عدم اجرای قطعی پروتکل الحاقی از سوی ایران است، اضافه کرد: در حال حاضر دوربین‌های آژانس آفلاین در حال فعالیت در مراکز هسته ای کشورمان هستند، اگر تا سوم خرداد قفل مذاکرات باز شود آژانس می تواند به محتوای این دوربین ها دسترسی داشته باشد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: اگر تا سوم خرداد مذاکرات به نتیجه نرسد محتوای دوربین ها امحا و دوربین ها نیز خاموش خواهند شد.

 

ذوالنور با بیان اینکه پس از تاریخ تعیین شده ایران پروتکل الحاقی را که داوطلبانه اجرا می کرد دیگر اجرا نخواهد کرد اما بازرسان آژانس می توانند به بازرسی های خود ادامه دهند، اظهار داشت: این بازرسی ها در قالب NPT انجام خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه هر توافقی در وین انجام شود مجلس باید در جریان آن باشد ،عنوان کرد: اگر توافقات در چارچوب برجام باشد و موضوعی به آن اضافه نشود نیازمند این نیست که در مجلس به تصویب برسد، اما هر بند جدید اگر بخواهد به برجام اضافه شود باید در مجلس تصویب شود.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه طبق ماده 7 قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها در صورت اجرای تعهدات از سوی غربی‌ها باید دولت به مجلس گزارشی ارائه کند،گفت: پس از راستی‌آزمایی از سوی مجلس به دولت اجازه داده خواهد شد تا به تعهدات برجامی خود بازگردد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار