حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

واکنش مفتی لبنان به حمله به نمازگزاران مسجدالاقصی

مفتی لبنان در واکنش به تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی علیه نمازگزاران فلسطینی، خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای حمایت از ملت فلسطین شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 09
کد خبر: ۸۷۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر شیخ «عبداللطیف دریان» مفتی لبنان یورش به صحن‌های مسجدالأقصی توسط رژیم صهیونیستی و حمله وحشیانه علیه نمازگزاران فلسطینی را جنایت و تروریسم توصیف کرد.

 

دریان گفت که این تجاوزات رژیم صهیونیستی باعث جریحه‌دار شدن احساسات اعراب و مسلمانان در جهان، نقض حقوق بشر و معاهدات بین‌المللی می‌شود.

 

طبق گزارش خبرگزاری لبنان «NNA»، مفتی لبنان همچنین به ساکنان قدس به دلیل مقاومت و پایداری برای دفاع از مسجدالأقصی درود فرستاد و اقدام رژیم صهیونیستی برای کوچاندن خانواده‌های فلسطینی از خانه‌هایشان در محله شیخ جراح در قدس شرقی را محکوم کرد.

 

وی همچنین کشورهای عربی، اسلامی و جامعه جهانی را به اقدام فوری برای حمایت از ملت فلسطین، جلوگیری از تکرار این تجاوزات و اعمال فشار بر رژیم جهت مقابله با این تجاوزات در مسجدالأقصی و قدس اشغالی فراخواند.

 

در روزهای گذشته صهیونیست‌های افراطی با حمله به نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی مانع ادای فرایض دینی از سوی آن‌ها شدند و این در حالی بود که مأموران رژیم صهیونیستی نیز از آنها حمایت می‌کردند. این اقدام به درگیری شدید میان مسلمانان و صهیونیست‌ها انجامیده است.

 

درگیری‌ها در دو شب گذشته به شدت جریان داشته و شب گذشته نیز که فلسطینی‌ها برای برگزاری مراسم شب قدر به مسجدالاقصی رفته بودند، درگیری‌ها آغاز شد و صهیونیست‌ها با گلوله‌های پلاستیکی به فلسطینی‌ها حمله کردند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار