تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

واکنش سفارت ایران در باکو به ادعای حضور کامیون های ایرانی در قره باغ

واکنش سفارت ایران در باکو به ادعای حضور کامیون های ایرانی در قره باغ سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو تردد کامیونهای ایران حامل کالا در قره باغ را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 09
کد خبر: ۸۷۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال انتشار برخی تصاویر در شبکه‌های اجتماعی در رابطه با حضور کامیون های ایرانی حامل کالا در قره باغ، سفارت جمهوری اسلامی ایران در «باکو»، پایتخت جمهوری آذربایجان این موضوع را تکذیب کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «ترند نیوز» سفارت ایران در باکو روز یکشنبه ارسال هرگونه کالا از سوی کامیون‌های ایران به قره باغ از مسیر لاچین را رد کرد. سفارت ایران تاکید کرده است که فیلم‌های منتسب به حضورکامیون‌های ایران در قره باغ در شبکه‌های اجتماعی نادرست است.

 

سفارت جمهوری اسلامی ایران افزود، در دوره‌ای که روابط بین دو کشور دوست و برادر در حال توسعه است، گروه‌هایی که تمایل به توسعه این روابط ندارند، چنین اطلاعات بی اساس و دروغی را منتشر می‌کنند.

 

جمهوری آذربایجان و ارمنستان بعد از ۴۴ روز درگیری در قره‌باغ کوهستانی با وساطت روسیه ۲۴ آبان (نهم نوامبر) ، بر سر آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی به توافق رسیدند. براساس این توافق، ارمنستان موظف شد اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان را در آغ‌دام، کلبجر و لاچین تخلیه کرده و مسیر زمینی از نخجوان به جمهوری آذربایجان ایجاد کند.

 

«الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان نیز در سخنانی به نشانه دوستی با ایران چندی قبل از مودت و دوستی بین باکو تهران خبر داد.

 

وی با حضور در مرز با ایران در این باره گفت:«مرز جمهوری آذربایجان و ایران مرز دوستی است. حفاظت از این مرز برای توسعه روابط با ایران از اهمیت بسیاری برخوردار است. ما از جهات دیگر با جمهوری اسلامی ایران مرز داریم و این مرز به معنای واقعی کلمه مرز دوستی و همکاری است. شهروندان هر دو کشور با عبور از مرز از این امر بهره مند می‌شوند. در عین حال ، حجم روزافزون محموله‌ها بیانگر توسعه روابط جمهوری آذربایجان و ایران است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار