پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است
رئیس کل دادگستری ‌خوزستان:

اسدبیگی ۲ پرونده سنگین ‌فساد اقتصادی دارد

رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: مالک شرکت هفت تپه با دو پرونده فساد اقتصادی در مظان اتهام است که هر دو به صورت ویژه توسط دادستان تهران در حال پیگیری هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام صادق مرادی امروز در دیدار با شورای اندیشه ورز بسیج رسانه خوزستان اظهار داشت: مالک شرکت هفت تپه دو پرونده با دو اتهام فساد اقتصادی در قوه قضاییه در حال پیگیری دارد و وی با دو موضوع در مظان اتهام است که هر دو به صورت ویژه در شعبه منتخب تهران پیگیری می‌شوند.

 

وی افزود: اتهام اسدبیگی مالک شرکت هفت تپه نخست در خصوص فساد ارزی است که وی ارز دولتی جهت واردات کالای اساسی دریافت کرده ولی بدون وارد کردن حتی یک قلم جنس آن مبلغ را به ریال تبدیل کرده است و پرونده دوم درخصوص واگذاری شرکت هفت تپه به وی و نحوه واگذاری بوده که رسیدگی به این اتهام در شعبه ویژه  دادسرای تهران در جریان است.

 

رئیس کل دادگستری خوزستان بیان داشت:  آن چه که رئیس قوه قضائیه به دادگستری استان خوزستان تکلیف کرده جلوگیری از رونق افتادن و کاهش تولید شرکت کشت و صنعت هفت تپه است که دادگستری خوزستان با قرار دادن این موضوع به عنوان خط قرمز خود با همیاری کارگران تاکنون خلل خاصی در  فعالیت شرکت صورت نگرفته است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: مسئول رسیدگی به پرونده واگذاری شرکت هفت تپه، به جهت اهمیت موضوع و حساسیت آن توسط رییس قوه قضاییه، آقای منتظری دادستان کل کشور هستند که آخرین مراحل پرونده این است که نخست پرونده به هیئت داوری دولت رجوع داده شد که حکم به صحت واگذاری دادند ولی با رجوع پرونده به قوه قضاییه حکم به ابطال واگذاری و بازگردادن شرکت به مدیریت دولتی صادر شد که با اعتراض دولت همراه شد.

 

حجت‌الاسلام مرادی در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم که آیا دادگستری در خصوص تاخیر در ابلاغ حکم خلع ید تحت فشار است اظهار داشت: رسیدگی به این دو پرونده اسدبیگی به صورت ویژه در دادسرای تهران در جریان است و در خصوص احقاق حق ملت، دادگستری اندکی تعلل یا اغماض ندارد و حال آنکه برخی بخواهند به این قوه در جهت ایجاد خلل در پرونده یا ابلاغ حکم خلع ید قدم بردارند، کاری بی‌معنی و بی‌فایده است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار