وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

واشنگتن: برجام مانع اعمال تحریم‌های غیرهسته‌ای علیه ایران نمی‌شود

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به اینکه تحریم جدید علیه ایران مغایر برجام نیست، اظهار داشت: این توافق مانع از اعمال تحریم‌های غیرهسته‌ای علیه تهران نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که حتی اگر طرف‌های برجام به تعهدات خود بازگردند آمریکا همچنان با قاطعیت ایران را در سایر حوزه‌ها از جمله آنچه وی «حمایت از تروریسم و نیروهای نیابتی و نقض حقوق بشر» خواند پاسخگو خواهد کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: برجام در هیچ جایی مانع نمی‌شود از تحریم به‌عنوان ابزاری برای رسیدگی به این حوزه‌ها استفاده کرد.

 

پرایس مدعی شد: اگرچه پایبندی به تعهدات هسته‌ای لازم است، اما به‌تنهایی کفایت نمی‌کند. علاوه بر اینکه مفاد برجام باید مفصل‌تر و قوی‌تر شود، به‌دنبال مذاکره درباره توافق‌های بعدی هستیم که موضوعاتی را از جمله موشک‌های بالستیک، حمایت از تروریسم و نیروهای نیابتی و سایر نگرانی‌های منطقه‌ای در بر بگیرند.

 

این اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالی است که تهران بارها تأکید کرده است که تقسیم تحریم‌ها به هسته‌ای و غیرهسته‌ای را قبول ندارد و تا زمانی که آمریکا تحریم‌ها را به‌صورت کامل و مؤثر لغو نکند ایران به تعهدات خود باز نخواهد گشت.

 

در طول چند روز گذشته مذاکرات هسته‌ای در وین ادامه داشته است. دوشنبه‌شب دیداری چهارجانبه میان سید عباس عراقچی رئیس هیأت مذاکره‌کننده ایرانی و رؤسای سه هیأت اروپایی (آلمان، فرانسه و انگلیس) برگزار شد.

 

نشست‌های کارشناسی نیز به‌صورت دوجانبه و هم در قالب کارگروه‌های سه‌گانه همچنان ادامه دارد.

 

در نشست روز جمعه کمیسیون مشترک مقرر شد که مذاکرات و رایزنی‌ها به‌شکل فشرده و با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند، از این رو هر روز جلسات متعدد و مستمری در سطوح مختلف میان اعضای ایران و گروه ١+٤ برگزار می‌شود.

 

در همین حال، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه در یک نشست خبری تأکید کرد که مذاکرات احیای برجام که از چندین هفته قبل در پایتخت اتریش آغاز شده است و همچنان ادامه دارد، در حال رسیدن به مراحل حساس و تعیین‌کننده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار