بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

نتانیاهو: ممکن است درگیری‎ها ادامه‎ دار باشد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به تحولات قدس اشغالی گفته درگیری‌ها ممکن است مدتی ادامه داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 11
کد خبر: ۸۷۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی به تحولات قدس اشغالی واکنش نشان داد.

 

طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی، نتانیاهو گفته درگیری‌ها ممکن است برای مدتی ادامه داشته باشند.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «ما با زور پاسخ خواهیم داد، درگیری‌های فعلی ممکن است مدتی ادامه داشته باشند.»

 

طبق گزارش روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست نتانیاهو همچنین مدعی شد هر کسی که به اسرائیل حمله کند بهای سنگینی خواهد پرداخت.

 

اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ساعتی بعد از آغاز موج جدید حملات گروه‌های مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف نوار غزه و به صدا درآمدن آژیر‌های خطر در این شهرک‌ها مطرح شده است.

 

کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در ارتباط با این حمله گزارش داد که دست‌کم ۱۵ راکت به سمت عسقلان اشغالی شلیک شده که تنها چند فروند از آن‌ها رهگیری شده‌اند.

 

منابع خبری همچنین گزارش داده‌اند آمریکا در صدور بیانیه‌ای از سوی شورای امنیت در واکنش به تحولات قدس کارشکنی کرده است.

 

وزارت بهداشت نوار غزه، شامگاه امروز (دوشنبه)، اعلام کرد که پی حمله صهیونیست ها، به این منطقه ۹ نفر به شهادت رسیده اند.

 

بر اساس بیانیه وزارت بهداشت نوار غزه، ۹ شهید از جمله سه کودک و تعدادی مجروح به بیمارستان «بیت حانون» در شمال نوار غزه آورده شده‌اند.

 

پس از حمله موشکی گروه‌های مقاومت فلسطین به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه، صهیونیست‌ها با حمله خمپاره‌ای به بخش‌هایی از نوار غزه، غیرنظامیان را هدف قرار دادند.

 

حمله گروه‌های مقاومت مستقر در نوار غزه پس از آن صورت گرفت که «کتائب عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، عصر امروز، با تعیین ضرب‌الاجل برای رژیم صهیونیستی به تل‌آویو هشدار داد که نظامیان این رژیم تا ساعت (شش) به وقت محلی مسجد الاقصی و محله شیخ جراح را تخلیه و زندانیان فلسطینی را آزاد کنند.

 

مسجد الاقصی و مناطق پیرامون آن در بیت المقدس، طی روز‌های اخیر تا به امروز صحنه حملات شدید نظامیان صهیونیست در راستای نقشه‌های رژیم صهیونیستی برای یهودی سازی قدس و تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی بود که در نتیجه مقاومت ساکنان قدس، چند صد تن از اهالی قدس اشغالی مجروح شدند./ فارس

ارسال نظر