ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

خبرخوش برای بازنشستگان درباره حقوق اردیبهشت ۱۴۰۰+ جزئیات احکام جدید بازنشستگان

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران با اشاره به پرداخت حقوق بازنشستگان از بیستم اردیبهشت گفت: مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان سایر سطوح نیز طی روزهای آینده به حساب آنها واریز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی دهقان‌کیا  ضمن اشاره به صدور احکام بازنشستگان در سال 1400 اظهار کرد: بالغ بر 3 میلیون و 500 هزار بازنشسته تامین اجتماعی در سراسر کشور از سازمان تأمین اجتماعی حقوق دریافت می‌کنند که احکام جدید آنها در سال 1400 صادر شده است.

 

وی با اشاره به واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان خاطر نشان کرد: از 20 فروردین ماه فرآیند پرداخت حقوق بازنشستگان بر اساس حروف الفبا در سطح کشور آغاز شده است و به تدریج حقوق بازنشستگان تا 29 اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود.

 

دهقان‌کیا در پاسخ به این پرسش که آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان سایر سطوح در اردیبهشت‌ماه واریز خواهد شد یا خیر گفت: با توجه به تغییراتی که در احکام بازنشستگان سایر سطوح سازمان تأمین اجتماعی بوجود آمده است و آنها طلبی را در رابطه با حقوق فروردین‌ماه خود از سازمان تأمین اجتماعی دارند بنابر هماهنگی و اعلام سازمان ما به التفاوت حقوق فروردین ماه بازنشستگان در زمان دیگری واریز خواهد شد.

 

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران گفت: بر این اساس بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در سایر سطوح حقوق اردیبهشت ماه خود را دریافت خواهند کرد و پس از دریافت این حقوق به صورت جداگانه ما به التفاوت افزایش حقوق فروردین ماه خود را دریافت خواهند کرد.

 

وی درباره زمان پرداخت ما به التفاوت حقوق فروردین ماه بازنشستگان سایر سطوح خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان ماه و یا اوایل خردادماه ما به التفاوت این دسته از بازنشستگان نیز پرداخت شود.

 

دهقان‌کیا در پایان ضمن اشاره به صدور فیش‌های حقوقی بازنشستگان گفت: بنا به اعلام سازمان تأمین اجتماعی‌، فیش‌های حقوقی بازنشستگان در سال 1400 نیز صادر شده است./تسنیم

ارسال نظر