قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

تل آویو خود را برای پرداخت بهای شهادت فرمانده تیپ غزه آماده کند

سخنگوی جنبش حماس خطاب به صهیونیستها گفت: خود را برای پرداختن بهای شهادت فرمانده تیپ غزه و شماری از هم رزمانش آماده کنید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس به شهادت باسم عیسی ملقب به «ابو عماد» فرمانده تیپ غزه گردان های شهید عزالدین القسام، واکنش نشان داد.

 

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص خطاب به مقامات رژیم صهیونیستی و فرماندهان این رژیم گفت: خود را برای پرداختن بهای شهادت فرمانده تیپ غزه و شماری از هم رزمانش آماده کنید.

 

پیشتر نیز عزالدین القسام در بیانیه اعلام کرده بود: به دنبال حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه شماری از مجاهدان قسام به شهادت رسیدند. در میان شهداء نام باسم عیسی «ابو عماد» فرمانده تیپ غزه گردان های قسام به چشم می خورد.

 

عزالدین القسام در بیانیه مذکور تأکید کرد: این افراد در نبرد «شمشیر قدس» به مقام رفیع شهادت نائل آمدند. آنها در دفاع از مقدسات جان خود را دادند و در نهایت نیز به توفیق شهادت دست پیدا کردند. هزاران تَن از سربازان اسلام پرچمشان را بالا نگاه خواهند داشت و طعم تلخ شکست را به دشمن صهیونیستی خواهند کشاند.

 

پیش از این، خالد مشعل رئیس حماس در خارج گفته بود: این جنگ یک جنگ استثنایی است که در دفاع از مسجدالاقصی راه افتاده است. رژیم صهیونیستی ریشه کن خواهد شد.

 

رئیس حماس در خارج همچنین عنوان کرد: مقاومت فلسطین برای حمایت از قدس اشغالی و مسجدالاقصی وارد نبرد با رژیم صهیونیستی شده است. جنگ کنونی در دفاع از مقدسات آغاز شده است. خالد مشعل در ادامه گفت: گروه‌های مقاومت فلسطین به هشداری که پیشتر به رژیم صهیونیستی داده بودند، عمل کردند و قدرت بالای مقاومت را به رخ این رژیم کشاندند.

کلمات کلیدی: حماس فوزی برهوم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار