دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

جان کری: هیچگاه عملیات اسرائیل در سوریه را به ظریف گزارش ندادم

نماینده ویژه دولت آمریکا در امور جوی مدعی شده هیچگاه عملیات رژیم صهیونیستی در سوریه را به وزیر خارجه ایران گزارش نکرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۸۷۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر «جان کری»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور آب و هوایی یک بار دیگر مدعی شده عملیات رژیم صهیونیستی در سوریه را به «محمد جواد ظریف»، وزیر خارجه ایران گزارش نکرده است.

 

«اسکات پری»، عضو کنگره آمریکا از کری پرسید: «آقای وزیر، وزیر امور خارجه ایران ادعا کرده شما با او درباره بیش از ۲۰۰ عملیات اسرائیل در سوریه صحبت کرده‌اید.»

 

او سپس پرسید: «آیا شما در دوران حضور در وزارت خارجه درباره عملیات‌های اسرائیل علیه گروه‌های مورد حمایت ایران در سوریه اطلاعاتی به ظریف دادید؟»

جان کری در پاسخ گفت: «در هیچ موقعیتی [این کار را نکردم.] هرگز.»

 

کری در ادامه در پاسخ به سوالی درباره انگیزه ظریف از بیان این اظهارات گفت: «چیزی که درباره آن مقاله خواندم می‌گفت که او سعی می‌کرد خودش را خارج از حلقه [قدرت] نشان دهد.»

جان کری در ادامه گفت نمی‌تواند درباره دلیل بیان این اظهارات از سوی ظریف اظهار نظر کند. او سپس بار دیگر تأکید کرد که در این خصوص با ظریف صحبت نکرده است.

 

«محمد جواد ظریف» در فایل صوتی گفت‌وگوی خود با «سعید لیلاز» که در روزهای اخیر در شبکه سعودی «ایران اینترنشنال» انتشار یافت درباره گفت‌وگو با جان کری درخصوص حملات رژیم صهیونیستی به مواضعی در سوریه، ادعاهایی را مطرح کرد.

اظهارات ظریف موجی از انتقادات جمهوری‌خواهان علیه جان کری را به دلیل آنچه افشای اسرار رژیم صهیونیستی خوانده شده، برانگیخته است و کار تاجایی پیش رفته است که نمایندگان جمهوری‌خواه خواستار استعفای کری از دولت بایدن شدند.

 

گروهی از قانونگذاران آمریکایی هم چند هفته پیش با توجه به مطالب مطرح‌شده در فایل صوتی منتشرشده از «محمد جواد ظریف» خواستار ارائه مدارکی از سوی کاخ سفید در ارتباط با روند تأیید صلاحیت‌های امنیتی «جان کری» شده‌اند.

 

پایگاه «هیل»، نزدیک به کنگره آمریکا گزارش داده قانونگذاران جمهوری‌خواه در «کمیته نظارت و اصلاحات» مجلس نمایندگان آمریکا با متهم کردن «جان کری» به ارائه اطلاعات به ظریف درباره حملات اسرائیل در سوریه از کاخ سفید خواسته‌اند مدارکی را درباره روند تأیید صلاحیت امنیتی او ارائه کند.

 

قانونگذاران جمهوری‌خواه درخواست خود را با ارسال نامه‌ای به «دانا ریموس»، مشاور حقوقی کاخ سفید مطرح کرده‌اند. این نامه به امضای تمامی اعضای جمهوری‌خواه کمیته مورد نظر به استثنای سه نفر رسیده است./فارس

کلمات کلیدی: جان کری آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر