جدول قیمت گوشی شیائومی امروز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰-راهبرد معاصر
قیمت روز گوشی شیائومی؛

جدول قیمت گوشی شیائومی امروز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰

جدول قیمت گوشی شیائومی امروز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام شد که بر اساس آن شاهد ثبات نسبی قیمت گوشی‌های شیائومی در بازار بوده ایم.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 13
کد خبر: ۸۷۶۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جدول قیمت گوشی شیائومی امروز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ با توجه به آخرین قیمت خرید و فروش گوشی های شیائومی به دست آمد. جدول قیمت روز گوشی های شیائومی در بازار را در زیر می بینید. گوشی های هوشمند شیائومی به خاظر داشتن باطری قوی و سرعت شارژ زیاد مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفته است. گوشی های شیائومی تنوع بسیاری دارند و پایین تر بودن قیمت آن ها نسبت به موارد مشابه دیگر شرکت ها سبب شده تا بخش قابل ملاحظه ای از سهم بازار را در اختیار بگیرند. هرچند وزن زیاد گوشی های شیائومی نسبت به برندهای مشابه همواره از مشکلاتی است که استفاده کنندگان گوشی های شیائومی نسبت به آن گله مند هستند.

 

شیائومی در چند سال اخیر با بازاریابی صحیح و ارائه محصولات باکیفیت و بسیار ارزان توانست به یکی از قطب‌های اصلی تلفن‌ همراه در جهان تبدیل شود.

 

این شرکت همواره از فناوری‌های نوین در محصولات خود استفاده می‌کند که به فروش مدل‌های آن کمک فراوانی می‌کند.

 

جدول قیمت گوشی شیائومی امروز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰

 

قیمت نام محصول
5.600.000 - 5.200.000  Redmi Note 9T 5G 128GB
6.200.000_ 5.700.000  Redmi Note 9s 128 GB
 5.500.000 _ 5.300.000 Redmi Note 8 Pro 128 GB
 4.500.000 _ 4.300.000 Redmi Note 8 64 GB
5.300.000 _ 5.100.000 Mi A3 128G
3.400.000 _ 3.200.000 Redmi 9 64 GB
3.900.000_ 3.600.000 Redmi 8  64 GB  
3.100.000_ 2.500.000 Redmi 8A 32 GB

 

ویژگی های گوشی های شیائومی

 

شرکت شیائومی نیز گوشی‌های خود را تحت دو زیربرند متفاوت mi و Redmi تولید می‌کند، خط تولید redmi عموماً بر روی تولید میان‌رده‌ها تمرکز داشته و دو مدل Redmi 8 و Redmi 8a جدیدترین و تنها پایین رده‌های این شرکت هستند. اما در مورد میان‌رده به جرأت می‌توان گفت که شیائومی در تنوع و کیفیت بالای مدل‌ها، بهترین است و آمار فروش جهانی بسیار بالا، این موضوع را ثابت می‌کند.

 

قیمت گوشی

 

نقاط قوت گوشی های هوشمند شیائومی

 

۱-پیشتاز در کیفیت و ظرافت مناسب بدنه در اغلب سری‌ها

 

۲-دوام و ماندگاری باتری عالی و فوق العاده

 

۳-استفاده از پردازنده‌های قدرتمند کوالکام در میان‌رده و حتی پایین‌رده‌ها که بهترین امتیازات بنچمارک را برای مدل‌های این شرکت به ارمغان آورده است.

 

۴-ارائه بالاترین آپشن‌های سخت‌افزاری ممکن از لحاظ حافظه داخلی، رم و تراکم پیکسل نمایشگر به نسبت قیمت

 

۵-کیفیت عالی لنزهای بکار رفته در دوربین، به ویژه برای عکاسی در نور کم و شب که می‌توان آن را جزو بزرگترین نقطه قوت‌های مدل‌های مختلف xiaomi به حساب آورد.

 

۶-قیمت بسیار مناسب و اقتصادی.

 

۷-امکانات نرم افزاری اختصاصی ارائه شده در قسمت تنظیمات گوشی.

 

معایب گوشی xiaomi

 

در کنار مزیت های آن محصولات، معایبی نیز در ساختار و سایر بخش های آن وجود دارد که ممکن است شما را از خرید محصولات این برند، پشیمان کند. البته این موضوع بستگی به اولویت های خریداران تلفن همراه دارد. پس در این بخش معایب این دستگاه ها را بررسی می کنیم.

 

مستحکم نبودن بدنه گوشی

 

اکثراً این گوشی ها بدنه پلاستیکی دارند که استحکام خوبی نداشته و ممکن است بر اثر ضربه آسیب دیده و یا شکسته شود. از طرفی همین موضوع تا حدی قیمت گوشی را کاهش می دهد. پس اگر قصد خرید گوشی شیائومی را دارید، باید از ضربه دیدن دستگاه خود جلوگیری کنید.


طول عمر کم

 

از معایب این گوشی ها می توان به طول عمر کم آن ها نسبت به دیگر برندها اشاره کرد. به طوری که معمولاً دو سه سال قابل استفاده هستند و ممکن است قطعات سخت افزاری آن دچار مشکل شود.

 

قیمت گوشی شیائومی

 

مشکلات آپدیت گوشی

 

شیائومی از سیستم عامل اندروید استفاده می کند، و مشکل این است که بسیار دیر به دیر بروز رسانی شده و زمانی مشخصی برای عرضه آپدیت جدید وجود ندارد. محیط کاربری آن سنگین بوده رابط کاربری MIUI نقض هایی دارد که برای کابران خوشایند نیست.

 

تعمیرات شیائومی

 

گوشی های شیائومی هم مانند هر برند دیگری ممکن است در اثر ضربه، فشار، سقوط، تماس با آب و بسیاری عوامل دیگر صدمه ببیند. در چنین شرایطی تعمیرات گوشی نسبت به خرید یک دستگاه جدید مقرون به صرفه تر است. اما نکته مهم اینجاست که تعمیر شیائومی جز موارد تخصصی در حوزه تعمیرات موبایل است و باید حتماً توسط افرادی که در تعمیرات گوشی های این برند تجربه و دانش کافی دارند، انجام شود.

 

نقاط ضعف گوشی های شیائومی

 

۱- تنوع کم پایین رده‌ها

 

۲- کمبود قطعات سخت‌افزاری مهم در بازار ایران

 

۳-ضعف‌های نرم افزاری که اغلب هم بر روی نسخه‌های پک چین دیده می‌شود.

 

۴-وزن بالای گوشی‌های این شرکت به نسبت مدل‌های سامسونگ

 

قیمت موبایل شیائومی

 

 

سیر تکامل گوشی های پرچمدار سری Mi شیائومی+ویدئو!

 

سه شنبه 3 فروردین

 

گوشی‌های شیائومی سری Mi تنها گوشی پرچمدار کمپانی شیائومی بوده که نسبت به بسیاری دیگر از برندهای موبایل، سابقه خیلی طولانی ندارد. این شرکت در ابتدا فعالیت خود را با فروش و ساخت پاوربانک شیائومی شروع کرد و طی مدت زمان بسیار کمی به یکی از بهترین شرکت‌های سازنده از این نظر تبدیل شد.

 

اما فعالیت این شرکت به همین جا ختم نشد و این روزها این شرکت، در حوزه گوشی موبایل نیز حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در ساخت گوشی‌های xiaomi نوآوری‌های زیادی را بکار گرفته و همواره سعی کرده تا سلیقه طیف وسیعی را پوشش دهد؛ اما سیر تکامل گوشی‌های شیائومی سری Mi به چه صورت است. در ویدئو زیر شما می‌توانید سیر تکامل گوشی‌های سری Mi این شرکت را مشاهده کنید.

 

 

 

 

در این سال شیائومی گوشی می وان را روانه بازار کرده است. نسخه بعدی این گوشی به نام «می ای ۲» در سال ۲۰۱۲ تولید شد. این خط تولید هر سال یک تا دو نسخه از گوشی‌های خود را تولید کرد. هر سال این گوشی‌ها هم از نظر اندازه و هم از نظر طراحی تغییرات قابل‌توجهی داشته‌اند. بعد از عرضه می ۲ ای نوبت به استفاده از لنز‌های دوربین ۱۳ مگاپیکسلی رسید و گوشی می ۳ اولین گوشی بود که از لنز ۱۳ مگاپیکسلی در دوربین اصلی استفاده کرد.

 

سری Mi شیائومی و جهشی در عملکرد دوربین‌های سری از گوشی‌ های سری می به وجود آورد.

 

سری ۵ Mi شیائومی جهشی در عملکرد دوربین‌های سری از گوشی‌های شیائومی سری Mi به وجود آورد. سپس این شرکت دوربین‌های دوگانه را در گوشی‌های خود مورد استفاده قرار داد. شیائومی می ۶ نیز کمال طراحی این سری از گوشی‌های شیائومی را نشان داد.

 

در واقع نسبت به نسخه قبل ارتقاء قابل توجهی پیدا کرد. همچنین از جمله گوشی‌هایی بود که به رم ۶ گیگابایت مجهز شد. سپس این شرکت از عرضه و ساخت گوشی می ۷ صرف نظر کرد و نسخه گوشی می ۸ را روانه بازار کرد. نسخه می ۸ از نظر دوربین سلفی ارتقاء قابل‌توجهی را نسبت به نسخه قبلی از خود نشان داد.

ارسال نظر
آخرین اخبار