بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

پیشنهاد عجیب بن زاید به نتانیاهو برای حمله زمینی به غزه

پیشنهاد عجیب بن زاید به نتانیاهو برای حمله زمینی به غزه رئیس انستیتوی اروپایی حقوق و روابط بین‌الملل اروپا در بروکسل ادعا کرد که ولی‌عهد ابوظبی پیشنهادی به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره حمله زمینی به غزه داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «محمود رفعت» کارشناس حقوق بین‌الملل و رئیس انستیتوی اروپایی حقوق و روابط بین‌الملل اروپا در بروکسل مدعی شد که «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی پیشنهادی درباره غزه به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه کرده است.

 

بر اساس گزارش امروز (جمعه) پایگاه خبری «فلسطین الان»، محمود رفعت در توئیتی در حساب کاربری خود نوشته است: «محمد بن زاید پیشنهاد فرستادن مزدور به اسرائیل را به نتانیاهو داده است همچون کسانی که در یمن می‌جنگند و امارات آن‌ها را تأمین مالی می‌کند تا به صورت زمینی به غزه حمله کنند».

 

این ادعا در حالی مطرح شده است که برخی منابع خبری از جمله خبرگزاری فرانسه بامداد امروز گزارش دادند ارتش رژیم صهیونیستی حمله زمینی به نوار غزه را آغاز کرده است.

 

لحظاتی پس از انتشار این گزارش رسانه‌های صهیونیستی گزارش منابع مذکور درباره آغاز عملیات زمینی به نوار غزه را تکذیب کردند و توضیح دادند که ارتش اسرائیل تنها آغاز بمباران زمینی و هوایی علیه نوار غزه را اعلام کرده است.

 

امارات و رژیم صهیونیستی ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا رسما توافق عادی‌سازی روابط امضاء کردند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده