جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

اتحادیه اروپا: همه اعضا موظف به اجرای حکم دستگیری نتانیاهو هستند

اتحادیه اروپا: همه اعضا موظف به اجرای حکم دستگیری نتانیاهو هستند پیتر استانو سخنگوی ارشد اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای با اشاره به حکم دادگاه بین‌المللی کیفری (ICC) در خصوص دستگیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: همه اعضای اتحادیه اروپا موظف به اجرای حکم دستگیری بنیامین نتانیاهو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 29
کد خبر: ۲۶۴۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیتر استانو سخنگوی ارشد اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای با اشاره به حکم دادگاه بین‌المللی کیفری (ICC) در خصوص دستگیری نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: همه اعضای اتحادیه اروپا موظف به اجرای حکم دستگیری بنیامین نتانیاهو هستند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، استانو با بیان اینکه همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا نسبت به اجرای حکم دستگیری نتانیاهو تعهد دارند، اظهار کرد: اعضای این اتحادیه به شدت به عدالت کیفری بین‌المللی و مبارزه با معافیت از مجازات متعهد هستند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اتحادیه اروپا از دادگاه بین‌المللی کیفری و اصول مندرج در اساسنامه رم که این دادگاه بر اساس آن اصول تاسیس شده است، حمایت می‌کند.

سخنگوی ارشد اتحادیه اروپا همچنین با تاکید بر حمایت این اتحادیه از اصل استقلال و بی‌طرفی دادگاه بین‌المللی کیفری، افزود: مأموریت این دادگاه پیگرد جدی‌ترین جنایات بر اساس قوانین بین‌المللی است و تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا که اساسنامه رم را تصویب کرده‌اند ملزم به اجرای احکام بازداشت صادر شده از سوی این دادگاه هستند.

دیوان بین‌المللی کیفری «لاهه» روز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد.

این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت یک مقام صهیونیست را صادر می‌‎کند. / ایرنا

کلمات کلیدی: اروپا نتانیاهو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار