نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

عزم جدی رقیب تیم ملی برای حضور در جام جهانی

تیم ملی بحرین که میزبان گروه سوم مقدماتی جام جهانی خواهد بود، به زودی با تیم ملی اوکراین دیداری تدارکاتی خواهد داشت. این نشان می دهد عزم بحرینی ها برای شکست دادن ایران و عراق و راهیابی جام جهانی بالاست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 14
کد خبر: ۸۷۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر تیم ملی بحرین به احتمال زیاد حدود ۹ روز دیگر دریک دیدار تدارکاتی به مصاف تیم ملی اوکراین خواهد رفت.

شنیده‌ها حاکی از آن است که تیم ملی بحرین یکی از رقبای تیم ملی ایران در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی به‌احتمال‌ قوی روز ۲۳ می (یکشنبه ۲ خرداد) ساعت ۱۴:۳۰ به‌وقت تهران در شهر کیف در یک دیدار تدارکاتی به مصاف تیم ملی اوکراین خواهد رفت.

بحرین که از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا به‌عنوان میزبان گروه C رقابت‌های مقدماتی جام جهانی انتخاب‌شده است، طی دومین دیدار خودش در تاریخ ۱۷ خردادماه باید به مصاف تیم ملی ایران برود که این دیدار برای هر دو تیم از حساسیت های ویژه ای برخوردار است.

این در شرایطی است که بحرین در چهار دیدار تدارکاتی قبلی خود به ترتیب به مصاف تاجیکستان (۱-۰)، لبنان (۳-۱)، امارات (۳-۱) و اردن (۱-۲) رفته که تنها در مقابل اردن تن به شکست داده است.

گفتنی است آخرین باری که تیم ملی بحرین به دیدار یک تیم از قاره اروپا رفته است برمی‌گردد به تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۹۸ (یک سال و ۷ ماه پیش) که در آن دیدار آن‌ها تحت هدایت سوسا با نتیجه ۳-۲ تن به شکست دادند./فوتبال

ارسال نظر