وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

ادامه ممنوعیت سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی/ جزئیات جریمه ۲۰۰ هزارتومانی تردد

ادامه ممنوعیت سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی/ جزئیات جریمه ۲۰۰ هزارتومانی تردد رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از ممنوعیت سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی کرونایی خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در خصوص وضعیت اجرای محدودیت و ممنوعیت‌های تردد به شهر‌های کرونایی اظهار داشت: اگرچه طرح چند روزه ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر به اتمام رسیده، اما کماکان طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تردد و ورود و خروج به شهر‌های گروه‌های قرمز و نارنجی تابع محدودیت است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا تصریح کرد: بر اساس مصوبات ابلاغی، خروج خودرو با پلاک بومی از شهر‌های قرمز و نارنجی و ورود پلاک‌های غیر بومی به این دسته از شهر‌ها ممنوع بوده و اعمال قانون و جریمه را در پی خواهد داشت.


سرهنگ شیرانی با بیان این مطلب که دوربین‌های ثبت تخلف به صورت هوشمند و تیم‌های پلیس راه و راهور به صورت فیزیکی مستقر بوده و نسبت به شناسایی و برخورد با تخلفات اقدام خواهند کرد در خصوص تردد شبانه اعلام کرد: محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد در تمام شهر‌ها با رنگ بندی‌های مختلف ادامه خواهد داشت و متخلفان جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهند شد.

 

وی از همراهی هموطنان در توجه به توصیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا و پرهیز از سفر‌های غیر ضروری تشکر کرد./فارس



منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار