رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

ترکیه: دیوان کیفری بین‌المللی باید به جرایم اسرائیل رسیدگی کند

وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر این که جامعه بین‌الملل موظف به حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی است، گفت که دیوان بین‌المللی کیفری باید به جرایم صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر «مولود چاووش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه امروز (یکشنبه) در کنفرانس مجازی «سازمان همکاری اسلامی» (OIC) با دفاع از مردم فلسطین تأکید کرد که هم‌اکنون زمان آن است که اتحاد و عزم راسخ خود را در خصوص مسئله فلسطین نشان دهد و ترکیه آمادگی دارد گام‌های لازم را در این زمینه بردارد.

بنا بر گزارش وبگاه «دیلی نیوز»، وزیر خارجه ترکیه در این نشست مجازی که درباره تنش‌های اخیر در فلسطین اشغالی برگزار شده است، با تأکید بر این که رژیم صهیونیستی اصحاب رسانه را نیز در حملات هوایی خود به غزه هدف قرار داده و نیمی از آن‌هایی که جان خود را در غزه از دست داده‌اند، زنان و کودکان هستند، تأکید کرد که جامعه بین‌الملل وظیفه دارد از غیرنظامیان فلسطینی محافظت کند.

این دیپلمات ترکیه‌ در ادامه به اهمیت ساز و کار حفاظت بین‌المللی از غیرنظامیان فلسطینی در راستای قطعنامه ۲۰۱۸ مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد.

چاووش اوغلو با بیان این که این ساز و کار را می‌توان با کمک‌های مالی و نظامی کشورهای داوطلب ایجاد کرد، گفت که مقام‌های سیاسی و نظامی اسرائیلی که به دلیل نقض حقوق فلسطینیان مقصر شناخته می‌شوند، باید مجازات شده و مسئول شناخته شوند و دادگاه کیفری بین‌المللی نقش ویژه‌ای در این زمینه دارد.

چاوش اوغلو با اشاره به توافقات اخیر برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس برای بهبود روابط با رژیم صهیونیستی ادامه داد که تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط با تل‌آویو، موجب جسارت و گستاخی این رژیم شده است.

وی ادامه داد: «ما باید از عدالت و انسانیت حمایت کنیم. هیچ‌گونه ملاحظات دیگری نباید وجود داشته باشد. زمان آن رسیده است که اتحاد و قاطعیت خود را نشان دهیم. امت اسلامی منتظر رهبری و مدیریت و شجاعت ما است و ترکیه آمادگی دارد هر اقدام لازم در این زمینه را انجام دهد».

درگیری میان مقاومت فلسطینیان و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده است.

وزارت بهداشت فلسطین، امروز (یکشنبه) اعلام کرد شمار قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه به ۱۷۴ شهید از جمله ۴۷ کودک و ۲۹ زن و ۱۲۰۰ مجروح افزایش یافته است.

در پی تشدید تنش‌ها در فلسطین اشغالی، روزنامه انگلیسی زبان «تایمز اسرائیل» به نقل از برخی رسانه‌های عبری زبان گزارش کرد که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی در حال حاضر برای تصمیم‌گیری در خصوص گام‌های بعدی در عملیات تل‌آویو در غزه در حال حاضر تشکیل جلسه داده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار