پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

نتانیاهو: حماس باید بهای سنگینی پرداخت کند

نتانیاهو: حماس باید بهای سنگینی پرداخت کند در هفتمین روز نبرد مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی و در حالی که بیش از 3 هزار راکت و موشک به سوی شهرها و شهرک‌های صهیونیستی شلیک شده، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی گفت که اسرائیل باید بهای سنگینی پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 16
کد خبر: ۸۸۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر روز یکشنبه گفت که کارزار نظامی علیه حماس در نوار غزه با تمام قدرت ادامه خواهد یافت.

 

وی که در نطقی تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: «اسرائیل می‌خواهد تا بهای سنگینی را به حماس وارد کرده و صلح و امنیت و بازدارندگی را بازیابی کند».

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد ساختمانی که روز گذشته توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در غزه ویران شد،‌هدف مشروعی بوده و اسرائیل شواهد کافی به سازمان اطلاعات آمریکا درباره شواهد اسرائیل در خصوص فعالیت حماس در این ساختمان ارائه کرده است.

 

روز گذشته جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ساختمانی را که مقر بسیاری از رسانه‌ها از جمله آسوشیتدپرس و الجزیره بوده ویران کردند که این اقدام صهیونیست‌ها با انتقادات فراوانی همراه شد.

 

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده است.

وزارت بهداشت فلسطین، امروز (یکشنبه) اعلام کرد شمار قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه به ۱۷۴ شهید از جمله ۴۷ کودک و ۲۹ زن و ۱۲۰۰ مجروح افزایش یافته است.

 

در این میان، مقاومت فلسطینی نیز که از ظهر دیروز (شنبه) موج جدیدی از حملات موشکی و راکتی علیه تل‌آویو، عسقلان، سدیروت، اشدود و سایر مناطق اطراف تل آویو آغاز کرده، شب گذشته نیز به موشک‌باران مواضع صهیونیست‌ها ادامه داد.

 

بنا بر این گزارش، گروه‌های مقاومت در غزه، تعداد بسیار زیادی موشک و راکت به سمت مرکز فلسطین اشغالی از جمله تل‌آویو شلیک کردند و این‌بار حتی مناطق دورتر از تل‌آویو را نیز هدف قرار دادند و موشک‌های مقاومت حتی تا نزدیکی نابلس و نتانیا رسید./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار