قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات
نوبخت:

قبل از هفته معلم همه معوقات فرهنگیان پرداخت می شود/افزایش حقوق ها از این ماه اعمال خواهد شد

رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که باید برای ماه جاری همه کارکنان دولت اعم از شاغل و بازنشسته حتما 400 هزار تومان افزایش برای شان محسوب شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۱۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ،  محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به مطالبات فرهنگیان اظهار کرد: در سال گذشته اعتبارات مربوط به آموزش و پرورش بالغ بر ۱۰۷ درصد پرداخت شد، آن هم با عنایت به اینکه متاسفانه منابع بودجه در حد ۹۱ درصد تحقق پیدا کرد اما برخی از دستگاه ها از جمله آموزش و پرورش به علت اهمیت موضوع و ضرورتی که داشت، ۱۰۷ درصد تحقق پیدا کرد.

 

وی افزود: در هفته گذشته مجددا نزدیک به 600 میلیارد تومان - که با وجود پرداخت ۱۰۷ درصدی امکان پرداخت برخی بدهی ها ایجاد نشده بود - به آموزش و پرورش پرداخت شد و برای امروز و فردا در سقف 2100 میلیارد تومان منابع جدیدی که ما از سال گذشته از بانک مرکزی در حال دریافت هستیم را باز به آموزش و پرورش در حد نیازش پرداخت خواهیم کرد و امیدوارم قبل از هفته معلم، آموزش و پرورش با منابعی که در اختیارش قرار می‌گیرد، همه بدهی های فرهنگیان شریف را پرداخت نماید.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت بدون افزایش چهارصد هزار تومانی پرداخت خواهد شد، تاکید کرد: با توجه به مصوبه مجلس لازم است برای همه کارکنان دولت اعم از شاغلان و بازنشستگان حکم جدید صادر شود و پرداخت های سال جدید براساس احکام جدید انجام شود اما چون برخی دستگاه ها موفق نشدند همه احکام را صادر کنند، ما در تخصیص بودجه و پرداخت حقوق شاغلان و کارکنان گفته ایم اگر احکام هم صادر نشده است، چون این رقم ثابت است حتما باید این ماه پرداخت شود.

 

نوبخت تاکید کرد: باید برای ماه جاری همه کارکنان دولت اعم از شاغل و بازنشسته حتما 400هزار تومان افزایش برای شان محسوب شود و اگر موردی پرداخت نشده حتما باید انجام شود؛ چرا که آنچه ما به خزانه تخصیص دادیم با احتساب چهاردصد هزار تومان بوده است.

 

وی در پایان گفت: ضمن اینکه بعد از اینکه حکم صادر شد برای بخش قابل توجهی از کارکنان دولت که باید بیش از چهارصد هزار تومان افزایش داشته باشند، حتما این موضوع در ماه آینده جبران می شود.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۴
0
0
باسلام. بعداز بارها قول و وعده حق الزحمه اضافه تدریس شش ماه سال نود وهفت و مطالبات سال نود وشش ما معلمان را کی پرداخت می کنید؟ آخرتا کی وعده ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
0
0
تو را به خدا مارا از شر وزیر کذاب آموزش و پرورش نجات دهید.همه ی معلمان شما را دعا خواهند کرد
بهروز
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۳۱
0
0
خسته نباشید مانمیدانیم منظورازمعوقات چیه هست آقای نوبخت الان دوسال هست احکام ماده 51 ایثارگران درآموززس وپرورش صادرشده ولی حتی یک ریال پرداخت نشده وهروقت هم به اداره مربوطه مراجعه وپیگیری میشود مسئول مربوطه میفرمایند اسنادمربوطه راتحویل داده ایم وهمچنان دراداره کل خاک میخورد واثری ازتامین اعتبارنیست ولی جنابعالی همچنان دررسانه هاوعده پرداخت میدهید خواهشمندایم وعده الکی ندید ومردم رابااین دروغ ها دلخوش نکنید خداپدرومادر دولت احمدی نژادبیامرزه حداقل دروغ نمیگفتند مثل شما
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار