عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

وزیر خارجه آلمان: خواستار احیای کامل برجام هستیم

وزیر خارجه آلمان ضمن اتهام‌زنی علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، گفت که اتحادیه اروپا خواستار احیای کامل برجام است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 10
کد خبر: ۸۷۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر,  «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان هنگام ورود بر ای شرکت در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل که یکی از محورهای آن بررسی آخرین تحولات گفت‌وگوهای وین است، به اتهام‌زنی علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران پرداخت.

 

وی در سخنانی ضمن تاکید بر اهمیت زمان در این گفت‌وگوها، مدعی شد: خواستار احیای کامل برجام هستیم زیرا تنها راهی است که مانع دستیابی ایران به بمب اتمی می‌شود.

 

ماس افزود امروز با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه همکاران خود در اتحادیه اروپا را در خصوص وضعیت گفت‌وگوهای وین مطلع می‌کنیم.

 

طبق بیانیه اتحادیه اروپا، این نشست امروز (دهم مه) در بروکسل برگزار می‌شود و ریاست آن را بورل برعهده دارد.

 

این در حالی است که دور جدید رایزنی‌ها در وین در چارچوب کمیسیون مشترک برجام که از روز جمعه ۱۷ اردیبهشت ماه در پایتخت اتریش آغاز شد، همچنان ادامه دارد.

 

در همین خصوص دیدارهایی بین «سید عباس عراقچی» رئیس هیأت ایرانی و سایر روسای هیأت‌ها از جمله چند دیدار با «انریکه مورا» معاون دبیرکل سرویس خارجی اتحادیه اروپا انجام شده است. اتحادیه اروپا چندی قبل اعلام کرد که گفت‌وگوها در وین، پایتخت اتریش با هدف احیای توافق هسته‌ای ایران با ریاست «انریکه مورا» مدیر سیاسی اتحادیه اروپا از سر گرفته می‌شود.

 

اتحادیه اروپا در بیانیه خود اعلام کرد: «شرکت کنندگان در این نشست به بحث در مورد بازگشت احتمالی ایالات متحده به توافق و چگونگی اطمینان از اجرای کامل توافق ادامه خواهند داد.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده