آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تل‌آویو: ترامپ در معامله قرن، نگرانی‌های اسرائیل را درنظر می‌گیرد

سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا در یک مراسم در کاخ سفید ضمن قدردانی از حمایت‌های همه‌جانبه دولت «دونالد ترامپ» گفت اطمینان دارد واشنگتن در طرح موسوم به «معامله قرن» نگرانی‌های تل‌آویو را درنظر گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 17
کد خبر: ۸۸۲۱
به گزارش راهبرد معاصر ، سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا طی یک مراسم مذهبی با حضور یهودیان در کاخ سفید، در تمجید از مواضع دولت ترامپ صحبت و ابراز اطمینان کرد که دولت او در طرح مدنظرش برای مذاکرات سازش (موسوم به معامله قرن) نگرانی‌های تل‌آویو را لحاظ می‌کند.

به نوشته روزنامه صهیونیستی «هاآرتص»، آقای «ران درمر» خطاب به حاضران این مراسم گفت: «می‌دانم که افراد زیادی درباره اینکه طرح صلح به زودی رونمایی می‌شود، نگرانی دارند اما باید این را بگویم که به عنوان  سفیر اسرائیل من اطمینان دارم که این دولت با توجه به حمایت‌هایش از اسرائیل، نگرانی‌های حیاتی ما را در هر طرحی درنظر خواهد گرفت».

به گفته او تیمی که در کاخ سفید به نمایندگی از ترامپ درگیر در مذاکرات سازش و طرح معامله قرن است، به «امنیت اسرائیل متعهد است».
سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا افزود: «رئیس‌جمهور ترامپ و دولتی مثل دولت ترامپ در هر نسلی اتفاق نمی‌افتد، شاید یک بار در نسل‌های بسیار اتفاق بیافتد و اسرائیل، دولت یهودی و من اعتقاد داریم که مردم یهودی از نعمت داشتن یک دولت واقعا دوست برخوردار هستند».

تمجید سفیر رژیم صهیونیستی از مواضع ترامپ در حالی صورت گرفته که «جیسون گرینبلات» فرستاده رئیس‌جمهور آمریکا در امور صلح در غرب آسیا (خاورمیانه) روز گذشته از گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره محتوای معامله قرن انتقاد کرده بود.

گرینبلات که به همراه «جرد کوشنر» داماد و مشاور ویژه ترامپ مسئول پیش بردن مذاکرات سازش است، در یک توییت نوشت: «ما زودتر از موعد مقرر (رونمایی از معامله قرن) جزئیات طرح را افشا نمی‌کنیم. گمانه‌زنی به کسی کمک نمی‌کند و به تلاش ما آسیب می‌زند. لطفا به بازی حدس‌زدن پایان دهید».

پیش از این، برخی رسانه‌های صهیونیستی و آمریکایی خبر دادند که دولت ترامپ  تا پایان ماه آوریل (قبل از دهم اردیبهشت) طرح خود درباره مذاکرات سازش را اعلام و رونمایی می‌کند.
ارسال نظر
آخرین اخبار