گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ظریف: اسرائیل و حامی آن، چهره کریه خود را به نمایش گذاشته‌اند

وزیر امور خارجه با اشاره به تحویل موشک‌های «نقطه زن» به ارزش ۷۵۳ میلیون دلار توسط آمریکا به رژیم صهیونیستی با هدف کشتن شمار بیشتری از کودکان فلسطینی، عنوان کرد: اسرائیل و آمریکا چهره کریه خود را به نمایش گذاشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 18
کد خبر: ۸۸۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر,  محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز (سه‌شنبه) در توئیتی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و تصویب توافق تسلیحاتی بین آمریکا و رژیم صهیونیستی نوشت: همزمان با آن‌که تسلیحات آمریکایی بر سر مردم بیگناه فلسطین فرود می‌آید، ایالات متحده بار دیگر موشک‌های «نقطه زن» به ارزش ۷۵۳ میلیون دلار را به اسرائیل با هدف کشتن شمار بیشتری از کودکان با دقت بیشتر و دقیق تر تحویل داده است.

 

وی افزود: در عین حال ایالات متحده مانع بیانیه احتمالی شورای امنیت سازمان ملل با ملایم‌ترین لحن شده است.

 

ظریف اضافه کرد: جهان در حالی نظاره گر است که اسرائیل و حامی آن، چهره کریه خود را به نمایش گذاشته‌اند.

 

رسانه‌های آمریکایی از تصویب توافق تسلیحاتی بین دولت آمریکا با رژیم صهیونیستی خبر دادند.

 

روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» نوشت که کنگره آمریکا در ماه می در جریان این توافق تسلیحاتی قرار گرفته بود. آمریکا اصلی‌ترین تامین کننده سلاح و تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی است. 

ارسال نظر