علاقه مندی ایرلند برای ارتقای همکاری ها با ایران-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا
دیدار ظریف و همتای ایرلندی؛

علاقه مندی ایرلند برای ارتقای همکاری ها با ایران

وزیر خارجه ایرلند در دیدار همتای ایرانی خود علاقه‌مندی کشورش برای ارتقای همکاری‌های فیمابین و همچنین بهره گیری از ظرفیت عضویت غیردائم شورای امنیت و تسهیل گر قطعنامه ۲۲۳۱ برای همکاری‌ها را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 19
کد خبر: ۸۸۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ادامه دیدار از چند کشور اروپایی به دوبلین پایتخت ایرلند سفر کرده، امروز (چهارشنبه) با «سایمون کاوونی» وزیر امور خارجه ایرلند دیدار و در خصوص موضوعات مهم روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت. 

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار روابط دو کشور را با اهمیت خواند و از تمهیدات ایرلند در زمینه بازگشایی سفارت این کشور در تهران و اعزام سفیر استقبال کرد.

 

ظریف همچنین علاقه‌مندی کشورمان در خصوص تداوم رایزنی‌های سیاسی و اقتصادی خصوصا در زمینه‌های کشاورزی،  فناوری اطلاعات و علوم و فناوری بین دو کشور را مورد تاکید قرار داد.

 

علاقه‌مندی ایران برای ارتقای همکاری‌های فیمابین با ایران

سایمون کاوونی وزیر امور خارجه ایرلند نیز در این دیدار علاقه‌مندی کشورش برای ارتقای همکاری‌های فیمابین همچنین بهره گیری از ظرفیت عضویت غیردائم شورای امنیت و تسهیل گر قطعنامه ۲۲۳۱ برای همکاری‌ها را اعلام کرد. 

 

آخرین تحولات مربوط به گفت‌وگوهای جاری در وین، تحولات اخیر در فلسطین و تشریح دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در زمینه برگزاری رفراندوم در فلسطین اشغالی و با حضور همه فلسطینی‌ها از هر دین و آیین، تحولات در یمن، عراق، افغانستان، لبنان و سوریه و قره باغ و هچنین موضوعات مربوط به روند مقابله و درمان کرونا و نیز واکسن کرونا از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگو و تبادل نظر دو وزیر امور خارجه در این دیدار بود.

 

وزارت امور خارجه ایرلند امروز (چهارشنبه) پس از دیدار محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با همتای ایرلندی اعلام کرد که «سایمون کاوونی» وزیر خارجه ایرلند به عنوان بخشی از نقش این کشور در شورای امنیت سازمان ملل، با ظریف درباره برجام و همچنین موضوعات منطقه‌ای بحث و تبادل نظر کرده است.

 

وزیر امور خارجه ایران صبح امروز به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ایرلند و در سومین مقصد سفرش به اروپا وارد دوبلین شد.

ظریف پیش از این به اسپانیا و ایتالیا سفر و با مقامات این کشورها و از جمله مقامات واتیکان دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

وزیر خارجه ایرلند ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ در سفر به تهران با ظریف دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

به گزارش فارس، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ایرلند اول بهمن ۱۳۹۹ به صورت مجازی گفت‌و‌گو کرده بودند. در گفت‌و‌گوی ویدئویی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و «سایمون کاوونی» وزیر امور خارجه ایرلند موضوعات مربوط به روابط دو کشور، مسائل مرتبط با برجام و دیدگاه‌های ایران و ایرلند در موضوعات مهم  منطقه مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

لازم به ذکر است  ایرلند از اول ژانویه (۱۲ دی) در کنار نروژ کرسی خود در شورای امنیت به عنوان عضو غیردائم را تحویل گرفت و تا دو سال عهده دار این سمت است.

 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خرداد ماه سال جاری در توئیتی از انتخاب اعضای جدید غیردائم شورای امنیت استقبال کرد.در این توئیت آمده بود: «جمهوری اسلامی ایران از انتخاب هند، ایرلند، مکزیک، و نروژ به عنوان اعضای جدید غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد استقبال می‌کند. همزمان با آنکه دستورکار کلیدی شورای امنیت برای دوره ۲۰۲۱-۲۰۲۲ باید حمایت کارآمد از چند جانبه گرایی و حقوق بین‌الملل در برابر ایدئولوژی‌ها و حکومت‌های بد طینت باشد، ایران آماده همکاری با اعضای جدید است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار