برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

تلاش وزارت اقتصاد برای واگذاری سرخ آبی ها تا قبل از پایان دولت

تلاش وزارت اقتصاد برای واگذاری سرخ آبی ها تا قبل از پایان دولت وزیر اقتصاد با اشاره به موضوع واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در بازار بورس گفت: برای این واگذاری باید تمام جوانب سنجیده شود و اگر هیئت واگذاری دو نکته اعلامی سازمان بورس را رفع کند، این دو باشگاه آماده واگذاری خواهد بود و تلاش داریم تا واگذاری این دو باشگاه در این دولت انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 18
کد خبر: ۸۸۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و امور دارایی در حاشیه نشست امروز خود با اعضای کمیسیون اقتصادی اظهار داشت: برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان در حوزه‌های مالیات، گمرک، اموال تملیکی، بازار سرمایه، مناطق آزاد و ... در این جلسه حضور یافتم.

 

وی ادامه داد: سوالات و ارائه پاسخ‌ها در این جلسه در یک روند منطقی مطرح و نمایندگان نسبت به پاسخ برخی سوالات قانع شدند و درباره دیگر سوالات هم با توجه به محدودیت زمانی مقرر شد، اطلاعات تکمیلی بعدا ارائه و جلسات برگزار شود. سوالات مطرح شده توسط نمایندگان مجلس در حقیقت بیان مواضع مردم از زبان وکلایشان است و ما هم توضیحات لازم را ارائه کردیم.

 

دژپسند با اشاره به بررسی بازار سرمایه در این نشست اظهار کرد: بعد از بررسی موضوع بازار سرمایه مقرر شد، نماینده سوال کننده جلسه‌ای را با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در محل این سازمان برگزار تا تحولات بازار سرمایه را به صورت میدانی بررسی کنند.

 

وزیر اقتصاد و امور دارایی تاکید کرد: درباره تمامی جوانب بازار سرمایه باید به صورت تشریحی و مفصل بحث شود زیرا طی سال گذشته اتفاقات مختلفی در این بازار اتفاق افتاده و باید علل بروز رویدادها در هر یک از مقاطع زمانی بررسی و راهکارهای سازمان بورس، وزارت اقتصاد و دولت درباره آن مورد توجه قرار بگیرد. زیرساخت های بازار بورس امروز تحول اساسی پیدا کرده و قابلیت های آن گسترده شده است.

 

دژپسند در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره بررسی موضوع واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی در کمیسیون اصل نودم مجلس نیز گفت: واگذاری این دو باشگاه ملازماتی دارد و باید برای ارائه در بازار بورس استانداردهای مورد نظر بورس را بدست بیاورد و یک فرایند طولانی برای تطبیق شرایط آن با نیازمندی های بازار سرمایه وجود دارد و اکنون این موضوع مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

 

وی تصریح کرد: از سوی دیگر باید درباره واگذاری باشگاه‌های بزرگ ورزشی مانند استقلال و پرسپولیس تمام جوانب سنجیده شود و این موضوع مراحل آخر خود را طی می‌کند و اگر هیئت واگذاری دو نکته اعلامی سازمان بورس و اوراق بهادار را رفع کند، این دو باشگاه آماده واگذاری خواهد بود. البته اکنون نمی توان زمان این واگذاری را اعلام کرد اما تلاش داریم تا واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در این دولت انجام شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار