کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی
پایگاه آمریکایی:

جهان عرب ایران را بابت حمایت از فلسطین ستایش می کند

پایگاه «یو‌اس‌نیوز» در تحلیلی نوشته جهان عرب، ایران را بابت حمایت از فلسطین و ایستادن مقابل رژیم اسرائیل ستایش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 19
کد خبر: ۸۸۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر یک پایگاه آمریکایی در تحلیلی نوشته جهان عرب، ایران را بابت حمایت از فلسطین ستایش می‌دهد.

 

پایگاه خبری-تحلیلی «یواس‌نیوز» به نقل از منابع آشنا به مسائل امنیتی منطقه نوشته سران منطقه- به خصوص کشورهای امضاکننده «توافقات ابراهیم»- نگران هستند که اقدامات اسرائیل به افزایش حمایت‌های مردمی از حماس منجر خواهد شد.

 

«کولین کلارک»، مدیر مرکز اطلاعاتی «سوفان» در گفت‌‌وگو با «یو‌اس‌نیوز» می‌گوید: «این اتفاقات موجب می‌شود کشورهایی مانند امارات و بحرین بابت عدم ایستادگی در برابر اسرائیل به عنوان کشورهایی سرسپرده شناخته شوند.»

وی در ادامه می‌گوید: «چنین وضعیتی علاوه بر این موجب می‌شود امارات، ضعیف دیده شده و ایران به خاطر ایستادگی در برابر اسرائیل و تداوم حمایت از حماس و سایر گروه‌های شبه‌نظامی، کشوری قوی دیده شود.»

 

کلارک در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرده توافقات سازش کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی-که آمریکا و رژیم صهیونیستی از آن به عنوان «توافقات ابراهیم» یاد می‌کنند- موجب تضعیف ایران نشده است.

او گفت: «توافقات ابراهیم ایران را تضعیف نکرد. این کشور احتمال دارد به توافق جدیدی با آمریکا در خصوص برجام برسد و بابت دفاعش از فلسطینی‌ها مورد ستایش جهان عرب قرار دارد.»

 

پایگاه «یو‌اس‌نیوز» در این تحلیل اذعان کرده توافقات سازش کشورهای عربی نه تنها در هدف ادعایی‌اش برای تأمین صلح در منطقه موفق نبوده بلکه یکی از عوامل ایجاد درگیری‌های این روزها در منطقه به شمار می‌رود.

این پایگاه نوشته است: «توافقات ابراهیم که با وساطت آمریکا صورت گرفت موفقیتی در "آوردن صلح به منطقه"، طبق آنچه رابرت او براین وعده داده بود به دست نیاورده‌اند.»

 

«خالد الگیندی»، مدیر برنامه اسرائیل-فلسطین در مرکز خاورمیانه می‌گوید: «این توافقات به ایجاد یک حس مصونیت در اسرائیل منجر شد: مردم به ما می‌گفتند ما باید مسئله‌مان با فلسطین را حل می‌کردیم، حالا دیگر نیازی به این کار وجود ندارد.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر