دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بایدن بار دیگر پشت اسرائیل درآمد

رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با نتانیاهو، بار دیگر از اقدامات جنایتکارانه این رژیم حمایت کرد و اسرائیل را برای دفاع از خود محق خواند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 18
کد خبر: ۸۸۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای از تماس تلفنی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

 

بایدن در این تماس که ساعاتی پیش وعده آن را داده بود بار دیگر بر حق اسرائیل درباره دفاع از خود تاکید کرد.

 

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر و بدون اشاره به ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مردم بی دفاع غزه، حملات راکتی حماس علیه شهر‌های مختلف در فلسطین اشغالی را محکوم کرد.

 

وی همچنین در ادامه از مشارکت آمریکا با مصر و دیگر کشور‌ها بمنظور دستیابی به آتش بس خبر داد.

 

شبکه تلویزیونی الجزیره نیز به نقل از کمیته رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در رابطه با این تماس تلفنی اعلام کرد که، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از تصمیم این رژیم برای تکمیل عملیات بازیابی امنیت برای شهروندان اسرائیلی (صهیونیست‌های غاصب فلسطین) خبر داده است.

 

پیش از این، خبرگزاری فرانسه، در پی ادامه درگیری‌ها در فلسطین اشغالی، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که قرار است با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این خصوص صحبت کند.

 

جو بایدن خطاب به خبرنگاران و در پاسخ به پرسش آن‌ها در زمینه اینکه آیا او نیز به درخواست‌های جهانی برای آتش بس در فلسطین اشغالی خواهد پیوست یا خیر، گفت: من تا یک ساعت دیگر با نخست وزیر (اسرائیل) صحبت خواهم کرد و آن موقع قادر خواهم بود که با شما صحبت کنم.

 

از سوی دیگر دولت آمریکا برای سومین بار در جلسه شورای امنیت نه تنها تلاشی برای آتش بس نکرد، بلکه مانع صدور بیانیه ای هم شده که خواهان آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار