ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

بلینکن: درباره بازگشت به برجام با اسرائیل مشورت می کنیم

بلینکن: درباره بازگشت به برجام با اسرائیل مشورت می کنیم وزیر خارجه آمریکا در نشست خبری مشترک با«بنیامین نتانیاهو« از رایزنی با نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره برجام و مذاکرات جاری در وین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 25
کد خبر: ۸۹۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا که به سرزمینهای اشغالی سفر کرده است در نشست خبری با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این دیدار درباره مذاکرات کنونی در وین درباره برجام و بازگشت واشنگتن به این توافق با نتانیاهو رایزنی کرده است.

وی به نتانیاهو وعده داد که واشنگتن درباره هرگونه بازگشت بالقوه آمریکا به توافق هسته‌ای با تل آویو از نزدیک مشورت خواهد کرد.

براساس گزارش تایمز اسرائیل، وزیر خارجه آمریکا با تاکید چند باره به تعهدات آمریکا بر امنیت اسرائیل، درباره بازسازی غزه بعد از حملات و جنایات رژیم صهیونیستی نیز گفت: غزه باید دوباره بازسازی شود اما این نباید نباید حماس را منتفع کند.

بلینکن اضافه کرد، من از طرف رئیس جمهور بایدن به تل آویو آمدم تا تعهد واشنگتن به امنیت اسرائیل را ثابت کنم و همچنین برای تامین امنیت گسترده‌تر درباره کاهش تنشها در کرانه باختری و بیت المقدس تمرکز کنیم.

وی تاکید کرد، آمریکا به طور کامل از حق رژیم صهیونیستی در دفاع از خود در برابر حملات(مقاومت فلسطین) حمایت می‌کند.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که نظامیان رژیم صهیونیستی با ایجاد محدودیت و درگیری در اطراف مسجد الاقصی علیه فلسطینیها از زمان شروع ماه مبارک رمضان و همچنین تلاش برای اخراج ساکنان محله شیخ جراح زمینه ساز بروز درگیریهای گسترده و در نهایت تنشهای نظامی را موجب شده بود.

بلینکن که بعد از جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین به فلسطین اشغالی سفر کرده است افزود: من همچنین برای بازسازی روابط واشنگتن با مردم و تشکیلات خودگردان فلسطینی به منطقه سفر کرده‌ام( اشاره‌ای به تیرگی روابط میان واشنگتن و تشکیلات خودگردان در دوران دونالد ترامپ).

نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این نشست خبری تاکید کرد که امیدوار است واشنگتن به برجام بازنگردد چرا که این توافق راه را برای زرداخانه اتمی ایران با مشروعیت بین‌المللی فراهم خواهد کرد. نتانیاهو سپس تاکید کرد، هر زمانی این اتفاق رخ داد حق اسرائیل در دفاع از خودش در برابر تهدید هسته‌ای ایران محفوظ است.

وی از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در حمایت قاطعانه از حق اسرائیل در دفاع از خود و همچنین حمایت بلینکن در بازسازی و توسعه سامانه ضد موشکی گنبد آهنین تشکر و قدردانی کرد.

بنیامین نتانیاهو همچنین مدعی شد اگر حماس آتش بس را نقض کند با پاسخ بسیار محکمی مواجه خواهد شد.

وی در ادامه به بلینکن گفت: ضروری است که درباره گسترش طرح عادی سازی روابط اسرائیل با کشورهای عربی و جهان اسلام و تعمیق معاهدات صلحی که درحال حاضر وجود دارد با یکدیگر همکاری کنیم.

درحالیکه محاصره غزه از سوی رژیم صهیونیستی خسارات انسانی و مالی زیادی به فلسطینیهای ساکن غزه وارد کرده است، نتانیاهو مدعی شد: ما همچنین درباره بهبود شرایط فلسطینی‌ها، شرایط انسانی در غزه و رشد و توسعه اقتصادی در کرانه باختری با مشارکت جامعه بین‌المللی بحث و رایزنی کردیم.

وزیر خارجه آمریکا امروز (سه‌شنبه) در اولین سفر خود به منطقه غرب آسیا، وارد فلسطین اشغالی شده است.

پیش از این گزارش شده بود، علاوه بر مسئله جنگ اخیر رژیم صهیونیستی با نوار غزه و تاکید بر حفظ آتش‌بس، موضوع ایران و مذاکرات وین هم در دستور کار دیدار وی با مسئولان تل‌آویو است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار