برای جلوگیری از کرونا آسپرین بخوریم؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

برای جلوگیری از کرونا آسپرین بخوریم؟

یک متخصص بیماری‌های عفونی به بیان توضیحاتی درخصوص مصرف آسپرین برای جلوگیری از ابتلا به کرونا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی، اظهار کرد: ۸۰ تا ۸۵ درصد موارد مربوط به بیماری کرونا به صورت بدون علامت و یا کم علامت هستند که داروی خاصی برای آن‌ها نیاز نیست.

 

او با اشاره به اینکه هر بیماری ممکن است عوارضی داشته باشد، گفت: همه عوارض ناشی از بیماری‌های خاص منجر به مرگ نمی شود، آمبلی اگر در سطح وسیع انجام شود، ممکن است منجر به مرگ فرد شود ولی بروز این عارضه شایع نیست.

 

این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: بیمارانی که فرم شدید کرونا را دارند در بیمارستان بستری می‌شوند و داروی ضد انعقاد به آن‌ها تجویز می‌کنیم ، لذا به افرادی که بیماری کرونا دارند پس از ترخیص از بیمارستان داروی ضد انعقاد تجویز می‌شود.

 

او اظهار کرد: افرادی که به سرطان و بیماری های خاص و صعب العلاج دچار هستند در صورتی که به دلیل بیماری کرونا در بیمارستان بستری شده باشند، پس از ترخیص به آن‌ها داروهای ضد انعقاد می دهیم تا دچار آمبولی نشوند.

 

مردانی با اشاره به اینکه باید بیمارانی که از بیمارستان مرخص می‌شوند یک یا دو هفته بعد به طبیب معالج خود مراجعه کنند، اظهار کرد: داروهای ضد انعقاد یا به صورت قرص و یا به صورت تزریقی هستند، آمبولی بیماری ناشناخته نیست، خانم‌هایی که قرص جلوگیری از بارداری استفاده می‌کنند در معرض خطر آمبولی هستند، لذا افرادی که دچار بیماری‌های خاص و صعب العلاج هستند در معرض خطر آمبولی قرار دارند و باید از داروهای ضد انعقاد استفاده کنند.

 

این متخصص بیماری های عفونی گفت: توصیه به مصرف آسپرین برای جلوگیری از بیماری کرونا نمی کنیم، مصرف خودسرانه آسپرین می‌تواند منجر به خونریزی معده شود.

 

او با اشاره به نگرانی هایی که در خصوص واکسن آسترازنکا ایجاد شده است، گفت: سازمان جهانی بهداشت برای تزریق واکسن آسترازنکا استفاده از آسپرین را توصیه نمی‌کند، یکی از واکسن هایی که ایجاد لخته کرده واکسن آسترازنکا است ،لذا خیلی ها مراجعه می‌کنند و می‌گویند که می‌خواهیم واکسن بزنیم آیا قبل از تزریق واکسن، داروی ضد انعقاد مصرف کنیم ، پاسخ این است که نباید خودسرانه اقدام به مصرف داروهای ضد انعقاد کرد.

 

مردانی افزود: به عنوان طبیب می گویم که آسپرین را نباید به صورت خودسرانه استفاده کرد اما بیماران کرونایی پس از ترخیص حتماً باید از داروهای ضد انعقاد استفاده کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر