کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

جزئیات قتل ۲ کودک در اسفراین توسط مادرشان

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری مادری که دو کودک خود را در اسفراین به قتل رسانده بود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ سجاد نامور اظهار داشت: در پی اعلام خبری مبنی بر وقوع یک مورد گازگرفتگی در یکی از مناطق حاشیه شهر اسفراین، بلافاصله عوامل گشت انتظامی به همراه نیرو‌های امدادی و اورژانس به محل مورد نظر اعزام شدند.

 

وی با اشاره به اینکه در این حادثه ۲ کودک خردسال که مسموم شده بودند توسط اهالی محل به اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) اسفراین انتقال داده می‌شوند، افزود: متاسفانه این دو کودک به علت شدت مسمومیت در بیمارستان فوت می‌کنند.

 

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی خراسان شمالی با بیان اینکه ماموران انتظامی در حین بازدید از صحنه، متوجه تعدادی قرص برنج که بر زمین پراکنده شده بود می‌شوند، تصریح کرد: با وجود مستنداتی که در صحنه مشاهده و کشف شد، ظن ماموران به اینکه احتمال قتل در این رابطه وجود داشته باشد بیشتر می‌شود.

 

این مقام انتظامی ادامه داد: با توجه به مستندات موجود، تحقیقات پلیسی در این رابطه آغاز که در نهایت پرده از راز یک قتل هولناک برداشته و مشخص می‌شود که قاتل در کمال ناباوری مادر این دو کودک بود.

 

سرهنگ نامور با بیان اینکه جسد دو کودک خردسال با هماهنگی مقام قضائی به پزشکی قانونی منتقل می‌شود گفت: مادر این دو کودک که خودش نیز بعد از وقوع قتل اقدام به بلعیدن مقدار زیادی شیره تریاک به قصد خودکشی کرده بود برای انجام اقدامات پزشکی تحت الحفظ به بیمارستان منتقل می‌شود.

 

وی با تاکید بر اینکه تحقیقات کماکان در این رابطه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: نتیجه تحقیقات پلیسی بعد از تکمیل پرونده منتشر می‌شود./ایسنا

کلمات کلیدی: قتل
مطالب مرتبط
ارسال نظر