پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

پوتین: دندان کشوری که بخواهد به تمامیت ارضی روسیه تجاوز کند خرد می‌کنیم

رئیس جمهور روسیه به کشورهایی که قصد دارند حق حاکمیت روسیه را تضعیف کنند هشدار داد دندان‌هایشان در دهانشان خُرد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه هشدار داد هر کشوری که قصد تضعیف حق حاکمیت روسیه را داشته باشد دندان‌هایش خُرد خواهند شد.

 

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، پوتین گفت: «همواره یک چیز تکرار شده است. هر زمان که روسیه قدرتمند‌تر شد، آن‌ها زمینه‌ای برای ممانعت از توسعه آن پیدا کردند».

 

رئیس جمهور روسیه افزود: «هرکدام می‌خواهند گازی بگیرند یا تکه‌ای را از ما جدا کنند اما هرکس که قصد چنین کاری را دارد باید بداند که ما دندان‌هایش را خُرد می‌کنیم تا دیگر نتواند گاز بگیرد».

 

او در ادامه گفت، توسعه و پیشرفت ارتش روسیه تضمینی برای پیروزی این کشور است و هیچ کشوری نباید با مدعی شدن بخشی از قلمرو آن، شانس خود را امتحان کند.

 

روسیه اخیراً به کشورهای عضو اتحاد پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هشدار داده است که قطب شمال جزیی از قلمرو این کشور است. از سوی دیگر، کشورهای عضو ناتو از ادعاهای اوکراین درباره بخش‌هایی از روسیه از جمله کریمه حمایت می‌کنند.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد امروز (پنجشنبه)  با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود در «ریکیاویک» پایتخت ایسلند دیدار کرد.

 

بلینکن با تأکید بر سیاست‌های ضد روسی آمریکا، مدعی شد: «اگر روسیه اقدامات ستیزه‌جویانه علیه آمریکا انجام دهد، ما و متحدان و شرکایمان واکنش نشان خواهیم داد».

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وزیر خارجه روسیه نیز تصریح کرد: «ما در ارزیابی وضعیت جهانی با واشنگتن اختلافات جدی داریم... گفت‌وگوها با واشنگتن باید صادقانه و براساس احترام متقابل باشد».

 

لاوروف با بیان اینکه روسیه برای بحث و گفت‌وگو درباره همه مسائل با واشنگتن آماده است، اظهار داشت: «مهمترین چیز استفاده از منابع دیپلماتیک است. ما باید در زمینه‌هایی که منافع ما برآورده می‌شود، همکاری کنیم».

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه با مثبت ارزیابی کردن دیدار لاوروف با بلینکن در پایتخت ایسلند، گفت که این گفت‌وگوها به تحلیل روابط دو کشور کمک کرده اما روند عادی‌سازی روابط ساده نخواهد بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار