کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

روسیه: به آمریکا اجازه نمی‌دهیم با زور با ما صحبت کند

روسیه: به آمریکا اجازه نمی‌دهیم با زور با ما صحبت کند سخنگوی کرملین در مصاحبه‌ای تصریح کرد، رئیس‌جمهور روسیه یا هر رهبر دیگر این کشور به آمریکایی‌ها اجازه نخواهد داد با موضع زور با آنها سخن بگویند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 30
کد خبر: ۸۲۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در مصاحبه‌ای با روزنامه روسی «آرگومنتی آی فَکتی» در مقابل زورگویی مقام‌های آمریکایی موضع گرفت.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، پسکوف در این خصوص گفت: «آمریکایی‌ها همواره تکرار می‌کنند که "ما با همه از موضع زور صحبت می‌کنیم"».

 

وی افزود: «نه رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین و نه هیچ مقام دیگری در موقعیت رهبری روسیه به آمریکایی‌ها یا هر کس دیگری اجازه نخواهد داد که اینگونه با ما صحبت کنند. این (کار) غیرممکن است».

 

سخنگوی کرملین همچنین در خصوص احتمال قطع روابط دیپلماتیک مسکو با واشنگتن خاطرنشان کرد که نمی‌خواهد درباره «سناریوهای افراطی» صحبت کند.

 

طبق گفته پسکوف همچنان مسائلی وجود دارند که روسیه و آمریکا می‌توانند درباره آنها بحث کنند از جمله: «ثبات راهبردی، کنترل تسلیحات و تلاش‌ها برای حل و فصل درگیری‌های منطقه‌ای».

 

این در حالی است که اوایل فروردین ماه امسال پسکوف در جمع خبرنگاران تصریح کرده بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برنامه‌ای برای گفت‌وگو با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ندارد.

 

پسکوف در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص احتمال گفت‌وگوی میان رؤسای جمهور روسیه و آمریکا پس از اظهارات توهین آمیز بایدن درباره پوتین تصریح کرد که به دلیل عدم آمادگی واشنگتن برای گفت‌وگو، پوتین نیز برنامه‌ای در این خصوص ندارد.

 

تنش‌های اخیر میان مسکو و واشنگتن پس از آن آغاز شد که بایدن در مصاحبه با شبکه «ای بی سی نیوز»، رئیس‌جمهور روسیه را «قاتل» خطاب کرد و با اتهام‌زنی به وی در خصوص مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا تأکید کرد که اگر چنین چیزی ثابت شود، پوتین باید تاوان سنگینی بدهد.

 

بایدن پیشتر همچنین در مصاحبه تفصیلی با شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» با اتهام‌زنی علیه رئیس‌جمهور روسیه، گفته بود پوتین برای مداخله در انتخابات آمریکا تاوان خواهد داد.

 

ادعاهای جو بایدن بعد از انتشار گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا مطرح شد. در آن گزارش ادعا شده روسیه از طریق نائبانش یک عملیات موفق را برای نفوذ به حلقه نزدیکان «دونالد ترامپ» هدایت کرده است.

 

تنش‌ها در روابط روسیه و آمریکا از سال‌ها پیش به دلیل چند پرونده از جمله تحولات اوکراین و ادعاهای دخالت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شدت گرفته و واشنگتن چندین دور تحریم علیه مسکو وضع کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار