کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پوتین: دندان کشوری که بخواهد به تمامیت ارضی روسیه تجاوز کند خرد می‌کنیم

رئیس جمهور روسیه به کشورهایی که قصد دارند حق حاکمیت روسیه را تضعیف کنند هشدار داد دندان‌هایشان در دهانشان خُرد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه هشدار داد هر کشوری که قصد تضعیف حق حاکمیت روسیه را داشته باشد دندان‌هایش خُرد خواهند شد.

 

به نوشته نشریه «نیوز ویک»، پوتین گفت: «همواره یک چیز تکرار شده است. هر زمان که روسیه قدرتمند‌تر شد، آن‌ها زمینه‌ای برای ممانعت از توسعه آن پیدا کردند».

 

رئیس جمهور روسیه افزود: «هرکدام می‌خواهند گازی بگیرند یا تکه‌ای را از ما جدا کنند اما هرکس که قصد چنین کاری را دارد باید بداند که ما دندان‌هایش را خُرد می‌کنیم تا دیگر نتواند گاز بگیرد».

 

او در ادامه گفت، توسعه و پیشرفت ارتش روسیه تضمینی برای پیروزی این کشور است و هیچ کشوری نباید با مدعی شدن بخشی از قلمرو آن، شانس خود را امتحان کند.

 

روسیه اخیراً به کشورهای عضو اتحاد پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هشدار داده است که قطب شمال جزیی از قلمرو این کشور است. از سوی دیگر، کشورهای عضو ناتو از ادعاهای اوکراین درباره بخش‌هایی از روسیه از جمله کریمه حمایت می‌کنند.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد امروز (پنجشنبه)  با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود در «ریکیاویک» پایتخت ایسلند دیدار کرد.

 

بلینکن با تأکید بر سیاست‌های ضد روسی آمریکا، مدعی شد: «اگر روسیه اقدامات ستیزه‌جویانه علیه آمریکا انجام دهد، ما و متحدان و شرکایمان واکنش نشان خواهیم داد».

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وزیر خارجه روسیه نیز تصریح کرد: «ما در ارزیابی وضعیت جهانی با واشنگتن اختلافات جدی داریم... گفت‌وگوها با واشنگتن باید صادقانه و براساس احترام متقابل باشد».

 

لاوروف با بیان اینکه روسیه برای بحث و گفت‌وگو درباره همه مسائل با واشنگتن آماده است، اظهار داشت: «مهمترین چیز استفاده از منابع دیپلماتیک است. ما باید در زمینه‌هایی که منافع ما برآورده می‌شود، همکاری کنیم».

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه با مثبت ارزیابی کردن دیدار لاوروف با بلینکن در پایتخت ایسلند، گفت که این گفت‌وگوها به تحلیل روابط دو کشور کمک کرده اما روند عادی‌سازی روابط ساده نخواهد بود./ فارس

ارسال نظر