جوان سازی قلب با مصرف این خوراکی ها-راهبرد معاصر
اطلاعیه ورزشگاه آزادی درباره آماده شدن این ورزشگاه دستِ پر تارتار و گل‌گهر در تبریز/ تراکتور باخت و حذف شد جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

جوان سازی قلب با مصرف این خوراکی ها

۵۰ درصد کل مرگ و میر‌های ناشی از حمله قلبی که با تغذیه سالم می توانیم قلب راسالم نگه داریم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلامت قلب خود را در دستانتان قرار دهید و با اضافه کردن گزینه‌های غذایی موثر به رژیم روزانه خود، سن قلب تان را پایین بیاورید و به جوان ماندن آن کمک کنید.

 

بادام زمینی

 

بادام زمینی علاوه بر محتوای چربی مونو اشباع نشده، حاوی سایر مواد مغذی نظیر ویتامین E، فولات، پروتئین و منگنز است که همگی موجب بهبود سلامت قلب می‌شوند.

 

سیب زمینی شیرین

 

این نوع سیب زمینی با فیبر و مواد مغذی دیگری بارگذاری شده که همگی به شما کمک می‌کنند، چربی بسوزانید. مواد مغذی موجود در سیب زمینی شیرین به نام کاروتنوئیدها؛ آنتی اکسیدان‌هایی هستند که سطح قند خون و مقاومت به انسولین را پایین می‌آورند. این یعنی شما کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار می‌گیرید و در نتیجه سلامت قلب تان را بیشتر تضمین می‌کنید.

 

بذر کتان

 

فقط یک قاشق غذا خوری از این دانه‌های فوق العاده قدرتمند تقریبا ۳ گرم فیبر و ۵۵ کالری دارند. دانه‌های کتان ثروتمندترین منابع حاوی امگا ۳ هستند که به کاهش التهاب در بدن کمک می‌کنند و منجر به جلوگیری از تغییرات خلقی می‌شوند. مصرف دانه‌های کتان عاملی موثر برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت است. ضمن این که منجر به افزایش کلسترول خوب یا همان اچ دی ال می‌شود.

 

گردو

 

سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ است که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. تنها مصرف یک اونس گردو برای بیشتر از ۵ بار در هفته خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد.

 

گوجه فرنگی

 

محققان می‌گویند آمریکایی‌ها گوجه فرنگی و محصولات آن را بیشتر از سایر سبزیجات غیر نشاسته‌ای مصرف می‌کنند و این خبر خوبی است، زیرا گوجه فرنگی منبع غنی از آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر