محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

اولین واریز یارانه خرداد کدام است؟

در ماه پیش رو دو پرداختی انجام می‌شود که یارانه معیشتی بنزین و نقدی است، در روز دوشنبه دو هفته آینده یارانه بنزین واریز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 21
کد خبر: ۸۸۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر  اولین واریزی خرداد که احتمالا طبق ماه‌های گذشته واریز شود یارانه معیشتی بنزین است که دوشنبه دو هفته بعد پرداخت می‌شود.

مبلغ یارانه بنزین متناسب با تعداد اعضای خانوار از ۵۵ تا ۲۰۵ هزار تومان است و حدود ۶۰ میلیون نفر این یارانه را دریافت می‌کنند.

واریز این یارانه پس از افزایش قیمت ۲۰۰ درصدی بنزین در آبان سال ۹۸ مصوب شد، در واقع با قرار شد دولت با منابع حاصل از افزایش قیمت حامل‌های انرژی یارانه پرداخت کند.

خانواده‌های یک نفره ۵۵ هزار تومان، خانواده‌های دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، خانواده‌های سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، خانواده‌های چهار نفره ۱۷۲ هزار تومان و خانواده‌های پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان یارانه معیشتی دریافت می‌کنند.

اما در آذر سال قبل هفت میلیون از خانوارهایی که این یارانه را دریافت می‌کنند به عنوان مشمولان حمایت‌های معیشتی کرونا شناسایی شدند و وام یک میلیون تومانی کرونا را گرفتند.

اقساط این وام ۳۵ هزار تومان است و طی ۳۰ ماه از یارانه معیشتی خانوارها کسر می‌شود، پنج قسط اول آن در ماه‌های دی، بهمن، اسفند، فروردین و اردیبشهت برداشت شده و ششمین قسط آن نیز از یارانه خرداد کسر می‌شود.

بر این اساس مبلغ این یارانه این ماه هم کامل واریز نمی‌شود و قسط ۳۵ هزار تومانی از آن کم می‌شود. حداقل دو سال دیگر اقساط وام کرونا ادامه دارد.

یارانه نقدی نیز جزو واریزی‌های خرداد ماه است که در هفته سوم واریز می‌شود.

احتمال دارد که پرداخت ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت نیز در این ماه واریز شود. چون بر اساس وعده دولت قرار بود سود سهام عدالت در فروردین واریز شود که نشد. این واریزی به عید فطر و آخرین روزهای اردیبهشت موکول شد که باز هم واریز نشد.

اکنون این امیدواری وجود دارد که در سومین ماه سال جاری ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت واریز شود./تجارت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده