بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

تعرض جنسی به زنان در زندان‌های عربستان

سازمان دیده‌ بان حقوق بشر در گزارش خود آورده است: بازجویان سعودی دستکم سه فعال زن عربستانی را شکنجه و مورد تعرض جنسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 22
کد خبر: ۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این روزهای اخبار مختلفی درباره اقدامات ضدحقوق بشری عربستان در رسانه ها منتشر می شود. پس از واکنش رسانه ای گسترده درباره قتل جمال خاشقچی، روزنامه نگار منتقد سعودی، اینبار سازمان دیده بان حقوق بشر جزئیاتی از شکنجه فعالان زن عربستانی در زندان های عربستان را افشا کرد.


سازمان دیده‌ بان حقوق بشر در گزارش خود آورده است:" بازجویان سعودی دستکم سه فعال زن عربستانی را شکنجه کرده اند. این شکنجه گری در جریان بازداشت این سه زن از اوایل ماه مه سال 2018 میلادی روی داده است.دستکم یکی از این سه زن به علت شکنجه و تعرض جنسی به خود در یکی از زندانهای سعودی برای خودکشی تلاش کرده است."


پیشتر نیز رسانه های قطری رسانه های قطری، به نقل از "سلطان العبدلی" وکیل سعودی گزارش داده بودند: "مقامات سعودی مبلغان بازداشت شده در زندان را در مدت زمان زندانی و هنگام بازرسی شکنجه روحی هدفمند می کنند."


البته در کنار این موارد باید به اقدامات ضد حقوق بشر سعودی ها در یمن علیه غیرنظامیان به خصوص زنان و کودکان نیز اشاره کرد. در همین رابطه، صندوق نجات کودکان می‌گوید با برآورد "محتاطانه" اطلاعات سازمان ملل، تخمین می‌زند که بین آوریل ۲۰۱۵ و اکتبر ۲۰۱۸، تعداد ۸۴ هزار و ۷۰۰ کودک زیر پنج سال در یمن به واسطه سوءتغذیه شدید مرده‌اند.


ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده