المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد
4 سناتور آمریکایی:

به جای کمک به غزه «گنبد آهنین» را بازسازی کنید

به جای کمک به غزه «گنبد آهنین» را بازسازی کنید چهار سناتور جمهوری‌خواه به دنبال ارائه لایحه‌ای هستند تا از طریق آن هزینه کمک بشردوستانه که آمریکا مدعی است برای غزه در نظر گرفته را به بازسازی سامانه پدافندی موسوم به «گنبد آهنین» اختصاص دهند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 23
کد خبر: ۸۹۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر چهار سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی خواستار تخصیص بودجه‌ای که از سوی «جو بایدن» برای کمک‌های بشردوستانه به غزه در نظر گرفته شده، به کمک به اسرائیل برای بازگرداندن سامانه پدافندی موسوم به گنبد آهنین رژیم صهیونیستی به شرایط قبل شدند.

 

در حالی که در درگیری‌های ۱۲ روزه مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی، ۲۴۳ فلسطینی در پی حملات این رژیم به مناطق مسکونی و غیرنظامی به شهادت رسیدند، «مارک روبیو» سناتور فلوریدا، «بیل هاگرتی» سناتور تنسی، «تام کاتن» سناتور آرکانزاس و «تد کروز» سناتور تگزاس در بیانیه‌ای مقاومت فلسطین را «تروریست» خواندند و مدعی شدند: در حالی که حماس و سایر تروریست‌های فلسطینی تحت حمایت ایران به حملات کور راکتی علیه اسرائیل ادامه می‌دهند، آمریکایی‌ها شاهد تصاویری بوده‌اند که در آن‌ها سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین اسرائیل مکرراً راکت‌ها را رهگیری کرده و جان غیرنظامیان بیشماری را نجات داده است.

 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، علاوه بر آمار بالای شهدا و زخمی‌ها در غزه، بیش از ۷۷ هزار فلسطینی هم در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی که صدها آپارتمان و ساختمان را ویران کرد، آواره شده‌اند.

 

رئیس‌جمهور آمریکا که در بیش از ده روز درگیری، نه تنها مانع رژیم صهیونیستی نشد، بلکه بارها از جنایات آن به بهانه دفاع از امنیت خود حمایت کرد، بعد از اعلام آتش بس در روز جمعه مدعی شد ایالات متحده به غزه کمک بشردوستانه ارسال خواهد کرد اما افزود روند این اقدام با تشکیلات خودگردان به نحوی هماهنگ خواهد شد که حماس نتواند بار دیگر زرادخانه نظامی خود را پر کند.

به گزارش اسپوتنیک، اقدام جمهوری‌خواهان در حالی است که برخی از دموکرات‌ها به دنبال مسدود کردن فروش تسلیحات آمریکابه تل‌آویو هستند.

 

یک نماینده کنگره آمریکا اخیراً قطعنامه‌ای معرفی کرده که خواستار جلوگیری از معامله تسلیحاتی ۷۳۵ میلیون دلاری آمریکا با رژیم صهیونیستی است. «الکساندریا-اوکازیو کورتز» این قطعنامه را برای جلوگیری از این معامله که با مخالفت‌های گسترده‌ای در نهاد قانونگذار آمریکایی روبروست، معرفی کرده است.

 

پیش از این منابعی در کنگره آمریکا گفته بودند دولت آمریکا به ریاست بایدن با فروش تسلیحاتی به ارزش ۷۳۵ میلیون دلار به اسرائیل در بحبوحه درگیری‌های این رژیم با گروه‌های مقاومت فلسطین موافقت کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار