زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است

هشدار آمریکا به اسرائیل/پیشنهاد فرانسه را وتو می‌کنیم

وزیر امور خارجه آمریکا به همتای اسرائیلی خود هشدار داده که حمایت آمریکا از این رژیم در جریان حملات به غزه نمی‌تواند طولانی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، یک مقام اسراییلی گفت: گابی اشکنازی ، وزیر امور خارجه اسرائیل در گفتگو با آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود به وی گفته است که تل آویو به چند روز دیگر برای انجام عملیات نظامی در غزه احتیاج دارد ، اما بلینکن تاکید کرده که ایالات متحده انتظار دارد این حملات به زودی پایان یابد.

 

گزارش شده است که در این تماس، بلینکن به اشکنازی اطلاع داده که ایالات متحده از ابتکار عمل فرانسه در غزه در شورای امنیت سازمان ملل پشتیبانی نخواهد کرد ، اما حمایت آمریکایی ها از اسرائیل در مورد مسئله غزه ، به ویژه در سازمان ملل ، نمی‌تواند بیش از این ادامه داشته باشد.

 

وزارت امور خارجه آمریکا پس از این گفتگو در بیانیه‌ای گفت که وزیر امور خارجه و همتای اسرائیلی او در مورد "تلاش ها برای پایان دادن به خشونت‌هایی که منجر به مرگ غیرنظامیان اسرائیلی و فلسطینی از جمله کودکان شده" گفتگو کردند.

در این بیانیه آمده است: وزیر امور خارجه خاطر نشان کرد که ایالات متحده در روزهای آینده با اسرائیل ، تشکیلات خودگردان فلسطین و ذینفعان منطقه‌ای رایزنی خواهد کرد و بر اینکه واشنگتن انتظار دارد تنش زدایی در مسیر آتش بس پیش برود تاکید می‌کند.

 

روسیا الیوم در گزارش خود گفته است: بلینکن، در تماس تلفنی با گابی اشکنازی درباره تلاش‌های انجام شده برای پایان دادن به خشونت‌هایی که جان غیرنظامیان از جمله کودکان را هدف گرفته است، گفتگو کرد؛ نکته‌ای که در بیانیه اسرائیل پیرامون جزئیات تماس به آن اشاره نشده است.

 

اشکنازی در صفحه "توییتر" خود اظهار داشت که "گفتگوی جدید و خوبی" با بلینکن داشته است که در آن وی از ایالات متحده برای حمایت کامل از اسرائیل از جمله در شورای امنیت تشکر کرد.

 

وی مدعی شد: بلینکن بر لزوم تداوم اقدامات اسرائیل علیه "حماس و سازمان‌های تروریستی" در غزه تا برقراری مجدد صلح و امنیت برای شهروندان اسرائیلی" تاکید کرد.

 

فرانسه به همراه تونس ، مصر و اردن پیش نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده که خواستار آتش بس و دسترسی بشردوستانه به نوار غزه است.

 

آمریکا مخالفت خود را با این طرح ابراز داشته و معتقد است این اقدام تلاشها برای تشدید درگیری را تضعیف می کند.

 

تماس بلینکن با اشکنازی اندکی پس از دو تماس دیگر بین جو بایدن ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر اسرائیل ، همراه با گفتگوی لوید آستین وزیر دفاع و بنی گانتس ، همتای اسرائیلی وی انجام شد./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار