دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار آمریکا به اسرائیل/پیشنهاد فرانسه را وتو می‌کنیم

وزیر امور خارجه آمریکا به همتای اسرائیلی خود هشدار داده که حمایت آمریکا از این رژیم در جریان حملات به غزه نمی‌تواند طولانی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 20
کد خبر: ۸۸۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، یک مقام اسراییلی گفت: گابی اشکنازی ، وزیر امور خارجه اسرائیل در گفتگو با آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود به وی گفته است که تل آویو به چند روز دیگر برای انجام عملیات نظامی در غزه احتیاج دارد ، اما بلینکن تاکید کرده که ایالات متحده انتظار دارد این حملات به زودی پایان یابد.

 

گزارش شده است که در این تماس، بلینکن به اشکنازی اطلاع داده که ایالات متحده از ابتکار عمل فرانسه در غزه در شورای امنیت سازمان ملل پشتیبانی نخواهد کرد ، اما حمایت آمریکایی ها از اسرائیل در مورد مسئله غزه ، به ویژه در سازمان ملل ، نمی‌تواند بیش از این ادامه داشته باشد.

 

وزارت امور خارجه آمریکا پس از این گفتگو در بیانیه‌ای گفت که وزیر امور خارجه و همتای اسرائیلی او در مورد "تلاش ها برای پایان دادن به خشونت‌هایی که منجر به مرگ غیرنظامیان اسرائیلی و فلسطینی از جمله کودکان شده" گفتگو کردند.

در این بیانیه آمده است: وزیر امور خارجه خاطر نشان کرد که ایالات متحده در روزهای آینده با اسرائیل ، تشکیلات خودگردان فلسطین و ذینفعان منطقه‌ای رایزنی خواهد کرد و بر اینکه واشنگتن انتظار دارد تنش زدایی در مسیر آتش بس پیش برود تاکید می‌کند.

 

روسیا الیوم در گزارش خود گفته است: بلینکن، در تماس تلفنی با گابی اشکنازی درباره تلاش‌های انجام شده برای پایان دادن به خشونت‌هایی که جان غیرنظامیان از جمله کودکان را هدف گرفته است، گفتگو کرد؛ نکته‌ای که در بیانیه اسرائیل پیرامون جزئیات تماس به آن اشاره نشده است.

 

اشکنازی در صفحه "توییتر" خود اظهار داشت که "گفتگوی جدید و خوبی" با بلینکن داشته است که در آن وی از ایالات متحده برای حمایت کامل از اسرائیل از جمله در شورای امنیت تشکر کرد.

 

وی مدعی شد: بلینکن بر لزوم تداوم اقدامات اسرائیل علیه "حماس و سازمان‌های تروریستی" در غزه تا برقراری مجدد صلح و امنیت برای شهروندان اسرائیلی" تاکید کرد.

 

فرانسه به همراه تونس ، مصر و اردن پیش نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده که خواستار آتش بس و دسترسی بشردوستانه به نوار غزه است.

 

آمریکا مخالفت خود را با این طرح ابراز داشته و معتقد است این اقدام تلاشها برای تشدید درگیری را تضعیف می کند.

 

تماس بلینکن با اشکنازی اندکی پس از دو تماس دیگر بین جو بایدن ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر اسرائیل ، همراه با گفتگوی لوید آستین وزیر دفاع و بنی گانتس ، همتای اسرائیلی وی انجام شد./ایسنا

ارسال نظر