مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

پاسخ عجیب و غریب وزیر علوم به درخواست مردم برای تعویق زمان کنکور

در پی درخواست مردم برای تعویق کنکور سراسری سال ۹۸، وزیر علوم در پست اینستاگرامی خود عنوان کرد: عده‌ای با طرح موضوع تعویق زمان کنکور، داوطلبان را خام و سرگرم می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 18
کد خبر: ۸۹۱۵

 به گزارش راهبرد معاصر ،  کمپین درخواست تعویق کنکور سراسری سال ۹۸ در مدت سه روز بیش از ۱۰۰۰۰ امضا جمع کرده است و مردم کشورمان از طریق سامانه فارس من، خواستار تعویق زمان کنکور سراسری سال ۹۸ به دلیل وقوع سیل در برخی استان‌های کشور شدند.

 

امضاکنندگان این نامه تنها هدفشان را هم‌دردی و کاهش آلام داوطلبان مناطق سیل‌زده عنوان و اعلام کرده‌اند: «ما امضاکنندگان این نامه بر آن شدیم تا در راستای حمایت از داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۸ که ساکن مناطق سیل‌زده هستند و برای جلوگیری از بی ثمر ماندن تلاش‌ها و رعایت عدالت آموزشی و کاهش آلام این عزیزان و برای آن‌که امیدشان به نا امیدی تبدیل نشود، از وزیر علوم درخواست کنیم نسبت به تعویق کنکور سراسری اقدام کنند.»

 

منصور غلامی وزیر علوم نیز در پستی در صفحه اینستاگرام خود در پاسخ به این درخواست مردم نوشت: مراقب باشید عده‌ای با طرح موضوع تعویق زمان کنکور، شما را خام و سرگرم نکنند تا در روند برنامه مطالعه شما سستی و خلل وارد شود. این کار آنها حتماً به ضرر شما و به نفع رقیب‌های شماست! از زمان وقوع سیل تا کنکور سراسری بیش از دو ماه فاصله وجود دارد. در حالی که آزمون کارشناسی ارشد در ابتدای اردیبهشت بود. پس قابل مقایسه نیستند.

 

غلامی عنوان کرد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد برخی افراد که این موضوع را مطرح می‌کنند اصلاً داوطلب کنکور نیستند! البته در حال پیگیری هستیم تا مشخص شود هویت اصلی آنها چیست و به چه دلیل و منظوری دارند موجب نگرانی داوطلبان عزیز می‌شوند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار