وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور

راه های کنترل استرس در کنکور سراسری

نخستین کاری که یک داوطلب کنکور برای رهایی از استرس باید انجام دهد، این است که کنکور را یک برگ از زندگی تعریف کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر برای رفع استرس نخست باید منشاء و عوامل ایجاد کننده آن شناسایی شوند؛ استرس منشاء روانشناختی دارد و هر کدام از مؤلفه های روانشناختی که داوطلبان کنکور تجربه می کنند به علت اعتقاد، باور و تفکری است که شخص در مورد یک فرآیند مانند کنکور دارد.

یکی از علائم استرس ایجاد نشانه های بدنی است که با راهکارهایی می توان آن ها را کاهش داد و به آرامش ذهنی هم رسید.

نفس کشیدن شکمی (دیافراگمی):

در این مدل نفس کشیدن با عمل دم، شکم منبسط و پس از چند ثانیه نگهداری نفس، با انجام عمل بازدم حجم هوای داخل شکم تخلیه می شود.

تن آرامی:

در مواقعی که وقت کافی ندارید، ناچارید که ظرف مدت کوتاهی خویش را آرام کنید و می توانید از ریلکسیشن سریع استفاده کنید.

ماهیچه های انگشت پا را منقبض کنید و تا ۱۰ بشمارید. در انگشتان پا حس درد و فشار می کنید، آن گاه آ نها را رها کرده و به حس آرامش که در انگشتان پایتان به وجود می آید، توجه کنید. ماهیچه پا را منقبض کنید تا ۱۰ بشمارید و آن گاه رها کنید.

به این ترتیب ران ها، شکم، کمر، گردن و صورت را منقبض کرده و پس از این که تا ۱۰ شمردید، رها کنید. در مدتی که این کار را انجام می‌دهید آرام نفس بکشید. این روش همواره با نفس کشیدن آرام بسیار مفید است. نفس کشیدن شما از بینی به داخل کشیده می‌شود، از شکم تا سینه‌ها حس می‌شود و آن گاه از لب هایتان خارج می‌شود.

ورزش:

روحیه را ارتقاء می‌دهد؛ برای این که افزایش جریان خون می تواند پاسخگویی مغز به اضطراب را افزایش دهد. ورزش‌های هوازی مانند پرش، شنا، دوچرخه سواری یا پیاده روی بهترین نوع ورزش هستند.

تغذیه:

ویتامین‌های گروه B مانند موز، آجیل، حبوبات و محصولات لبنی و گوشت قرمز و ماهی و سبزی ها با برگ سبز می توانند حس نشاط و انرژی را در دوران‌های پر اضطراب ایجاد کنند. ویتامین‌های گروه C مانند مرکبات، گوجه فرنگی و بروکلی کمک کننده اند. همچنین میزان جذب منیزیم را می توان از طریق آجیل و مغز‌ها و غلات سبوس دار به خصوص جو افزایش داد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار